Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 292,160

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar.. :-[ pek keyifli bir gün değil ama yine de slm vereyim dedim.... herkese kolay gelsin....

BAYRAK.jpg

günaydın herkeze.... nolcak bu işin sonu hiç bilmiyorum bülent abi

valla söylenecek cok şey varda konuşamıyorum ... :-X oğlum asker ben asker ... :mad: ama emekli diyelim...bu iş biterde herkesin istemesi lazım cözüm var ama burada yazamam ben....sadece ve sadece şunu söyleyebilirim hesap günü geldiği zaman sanırım birkaç kişinin kafası kırılacak.....ben tekrar geri dönmek için dilekçe vermeyi bile düşünüyorum ama zannetmiyorum ama yine de bugün yada yarın vereceğim dilekçeyi.....hayırlısı...hiç kimse merak etmesin ŞEHİTLERİN HESABI sorulur ama öyle ama böyle..... :'(

Savaş isteyenlere bir SAVAŞ verme zamanı geldide geçiyor. Nasıl savaş olur görmeleri lazım. Dağdaki, şehirdeki,meclisdeki hepsine artık hakettiklerini vermek lazım.

günaydın,

aslında tamda sözün bittiği yerdeyiz...
söylemden öte birşeyler yapmak zamanıdır ama bunu ilgili kurumlar organize bir şekilde yapmalıdır...
bizler millet olarak her koşul ve şartta üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz... bundan sonrada her türlü bedeli ödemeye hazırız...

kaptan o hesabı biz bugüne kadar doğru yere sormadık ya ondan fatura hep kabarık kesiliyor... garsondan değilde işletme sahibine sorsaydık ve gerekeni yapsaydık sorun bu boyutlara ulaşmazdı...

herkeze günaydın...
savaşla bitseydi 30 yıldır zaten savaşmıyormuyuz onlar ile...
keşke bitse ama daha devamı gelecek gibi :'( :'(
ne yazık ki böyle olacağı belli değilmiydi :mad: bnm tek ümidim anayasa paketinin gecmemesi ya anayasa mahkemesi iptal eder yada halk i-son 10 yıldır ilk defa doğru bir karar verir sandıkda... ama korkum sandığa gitmesi
ama biz gezenbilir ailesi olarak boş durmayacağız hiç değilse... bize yakışan şekilde sakincene gidip sadece orda olarak saygımızı koruyarak tepkimizi göstereceğiz...
Ankaraya gidecegiz bi nebze olsun boş boş oturup teröre lanet okuyan yada haberleri sakinlikle okuyanlardan olmayacağız
hiç değilse bu vatanın evladı olarak kendimcene bisey yapacağım...

GevherK' Alıntı:
herkeze günaydın...
savaşla bitseydi 30 yıldır zaten savaşmıyormuyuz onlar ile...
keşke bitse ama daha devamı gelecek gibi :'( :'(
ne yazık ki böyle olacağı belli değilmiydi :mad: bnm tek ümidim anayasa paketinin gecmemesi ya anayasa mahkemesi iptal eder yada halk i-son 10 yıldır ilk defa doğru bir karar verir sandıkda... ama korkum sandığa gitmesi
ama biz gezenbilir ailesi olarak boş durmayacağız hiç değilse... bize yakışan şekilde sakincene gidip sadece orda olarak saygımızı koruyarak tepkimizi göstereceğiz...
Ankaraya gidecegiz bi nebze olsun boş boş oturup teröre lanet okuyan yada haberleri sakinlikle okuyanlardan olmayacağız
hiç değilse bu vatanın evladı olarak kendimcene bisey yapacağım...

30 yıldır BİZ evlatlarımızı dağa çıkarttık birisini asker yaptık diğerini hain terörist, sonra dedikki siz düşmansınız ve kardeşi kardeşe kırdırdık...
Gevher hanım ötekileştirerek kardeşi kardeşe kırdıran zihniyetin ekmeğine yağ sürmek olur... önemli olan bu ince nüansı görmek... ankaraya gitmek ile anıtkabire ziyaret ile bu işler çözülmez... o bazılarının da ekmeğine yağ sürer, oyunlarının hedefine bir adım daha yaklaştırır... Biz bu milletin her ırktan çoçuklarını kucakladığımız gün bu sorunu kimse yeşertemez, yaşatamaz...

bu ülke sahipsiz değil.... hiçbir zamana olmadı... kimilerine göre hiç birşey, ama bana göre çokşey anıtkabire gitmek.. birkaç şehit ailesi ziyaret etmek.. bir kaç gazi görmek... onlar bu vatan için gaziş kaldı, bu vatan için öldü... ve yalnız değiller...

ben istanbuldan ankaraya kadar bayrağımızı taşıyacağım...

kafasını çevirip bakan herkes buranın türkiye olduğunu ve bizimde aslanlar gibi türk genci olduğumuzu görecek... ötesi yalan...

kim varsa karşıma çıkacak, çıksın bakalm...

Kmtn' Alıntı:
30 yıldır BİZ evlatlarımızı dağa çıkarttık birisini asker yaptık diğerini hain terörist, sonra dedikki siz düşmansınız ve kardeşi kardeşe kırdırdık...
Gevher hanım ötekileştirerek kardeşi kardeşe kırdıran zihniyetin ekmeğine yağ sürmek olur... önemli olan bu ince nüansı görmek... ankaraya gitmek ile anıtkabire ziyaret ile bu işler çözülmez... o bazılarının da ekmeğine yağ sürer, oyunlarının hedefine bir adım daha yaklaştırır... Biz bu milletin her ırktan çoçuklarını kucakladığımız gün bu sorunu kimse yeşertemez, yaşatamaz...

Bende benzer düşünüyordum ama artık bu kadr polyanna olmakdan yoruldum, öteki veya beriki bir adam eline silah alıp dağa çıkıyorsa, benim askerimi sivilimi öldürüyorsa, ölmek ona vereceğim en hafif cezadır. Yeter artık , dil istediler verildi, parti istediler verildi,radyo tv istediler verildi,ana dille eğitim dediler verildi, açılım denildi verildi, ne oldu azaldımı terör? aksine gititkçe arttı çünkü artık gördülerki ne kadar yüzsüz olurlar, ne kadar insan öldürürler se o kadar kazanç elde ediyorlar. Sıkı yönetimse sıkı yönetim, savaş hali ise savaş hali, ne gerekiyorsa yapılmalı artık.

kürşat bu işin arkasında bir halk yok... bunu isteyenler onlar değil... biz bu topraklarda kürt türk çerkez abazya laz vs hep beraber yaşadık yaşıyoruz da...
bunun arkasında içine girmeye çalıştığımız ab var, hergün gerekli icazetleri aldığımız abd var...

askerler kimlerin mayınlarıyla öldü? italyanların
kimlerin kurşunuyla öldü? fransızların
kimlerin silahları kullanıldı? abd nin...

hepsi kaypak hepsi yalancı... ya neyse... tüm dünya bilsin... barbar türkler hala yaşıyor... sadece uykudalar.. sakın olaki uyandırmasınlar... hiçbirinin dünya üzerinde sınırı kalmaz....!!!!!

Bunun arkasında bir halk olmadığınada artık inanmıyorum, bu pkk yi açıkca destekleyen parti, apodan emir alan parti doğuda açık ara tüm oyları alıyorsa, hiçbir kürt çıkıp bu partiye alternatif bir parti kurmuyorsa, hiçbir kürt derneği şehitlere destek verip terörü kınamıyorsa. en ufak bir olayda doğudaki illerin sokaklarında binlerce insan ortalığı dağıtıyorsa, o halkın içindekilerinde ayıklanma zamanı çokdan gelmiştir. Şu şehitler, olaylar herhangi bir batı ülkesinde, veya israilde veya amerikada olsaydı, şu an o şehirler askeri abluka altındaydı ve kesinlikle içeriden haber alınamıyordu, ve abluka kalktığındada ortalık süt liman olmuştu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR