Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,651
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
ivt barboros ben tolgaylan gıdıcem bu hafta vakıt bulursam da yaw senın cadırı alırsam sepete nasıl koycam onu ben nekadar bır alan lazım ve nasıl sabıtlıycem onu

kardeş sanırım Ahmet abi benim çadırı satmış geç kaldın ;D ;D ;D

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
yok cıhanım bugun saat 4 te teslim alıcam denıycem yazarım bır bakayım performansına dedıgıne gore kıyaslama kabul etmezmıs ama bır denıyeyım soylerim

şimdiden hayırlı olsun, fotoğraf çekerken yorulduğumuzda mola verince soğuk kola içebileceğiz :smiley: herşey soğuk kola içmek için ;D

Cem su benim sunroof dan geliyor sanırım ve assagi iniyor, bakicam zaman bulunca

Dolap hayırlı olsun bende araştırıyorum bakalım .

KÜRSATIM
mert nerelerde buraya yazardı epeydir yok?
aytuğ da öyle..
biri kırdı mı kardeslerimi?

zapatista' Alıntı:
KÜRSATIM
mert nerelerde buraya yazardı epeydir yok?
aytuğ da öyle..
biri kırdı mı kardeslerimi?

yok abi onların işi gücü çok , çok çalışmaları lazım foruma girecek zamanları olmuyor biz avareyiz ;D Sen napıyorsun nasıl gidiyor? fotograflarına bakıyorum bebeğin çok şeker maşallah :smiley: Seni birileri ile tanıştırıcam sanayi esnafı ile ilgili bişeyler yapmak istediğinde çok ilginç bir yer , ortaklardan birisi bir sinema oyuncusu bostancı sanayide :smiley:

kardesim memnun olurum..
darısı başına artık yaş geldi senin de:smiley:
sonbahara doğru bi haber daha yapalım bu sefer ana habere:smiley:

haftasonu LR Toyota kardeşliği bir brandanın iki cuna bağlı ;D ;D ;D
gezi başlığını sonra açıcam
:smiley:

[attachment=1]

dscf8295.jpg

Abi sana tadımlık Ağva tarafında gittiğimz koy fotoları atayım off road yok bu sefer ;D tüm keşifler tamam istediğinizde birlikte gidicez.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

dscf8183.jpg

dscf8192.jpg

dscf8229.jpg

dscf8235.jpg

dscf8236.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR