KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cem 3 tane koy var benzer, 1 inde denize kadar iner araba diğer 2 si zor, ama bizim gittiğimiz diğer yerde araçlar makul bir yerde duruyor denize sıfır olmasada
yok Burak cım bizim bi madeni yağ fabrika operasyonu var onunla ilgili gidip geliyorum ...aşagı yukarı 2 sene kadar seyyah modundayım biraz yorulucaz ama sonu inşallah keyifli olacak o işin peşindeyim.....
inanın ismini cismini hiç bilmiyorum ben hafta sonları genelde ağvadayım ve kafama göre keşif yapıp bulduğum birkaç yerden birisi, ilk fotolar kilimli koyu denen yer daha meşhur. Sonrakiler daha ileride bir koy kandıra taraflarına giderken. Ama bu haftaya kadar o koya binek otomobiller giremiyordu o yüzden çok tenha idi, malesef bu hafta grayderle yol düzleyip açmışlar, 7-8 binek oto vardı.
ya ne alaka rmz hepını koydum zaten oradada kastı batırmadıkmı sentetık halatı denıyerim diye bu neya navara dusmanlıgı fılan hemen yazmısınız resımde koymıyayım bız sadece toyota batırma timiyiz gerisi kardes
ya ne alaka rmz hepını koydum zaten oradada kastı batırmadıkmı sentetık halatı denıyerim diye bu neya navara dusmanlıgı fılan hemen yazmısınız resımde koymıyayım bız sadece toyota batırma timiyiz gerisi kardes
günaydın arkadaşlar.. yok be Cem ne düşmanlığı biraz geyik olsun dedim ..insan sevdiklerine takılır biliyorsun... hele benim hiç marka düşmanlığım yoktur herkese saygı duyarım ....