KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar sabah sabah malesef üzücü bir haber aldık ... arkadaşımız Olcaytonun eşi Gülden kaza geçirmiş... :-\ kesin bir haber alamadık ama kendisine birşey olmamış söylenenler o yönde ..ama suziki pert olmuş... kendilerine buradan gecmiş olsun diyorum veee aman lütfen dikkat diyorum ...arkadaşların bilgilerine.....
Offf abi çok üzücü, aradım şimdi tel cevap vermiyor. Allahtan cana gelmemiş. Çok geçmiş olsun.
red34' Alıntı:
arkadaşlar sabah sabah malesef üzücü bir haber aldık ... arkadaşımız Olcaytonun eşi Gülden kaza geçirmiş... :-\ kesin bir haber alamadık ama kendisine birşey olmamış söylenenler o yönde ..ama suziki pert olmuş... kendilerine buradan gecmiş olsun diyorum veee aman lütfen dikkat diyorum ...arkadaşların bilgilerine.....
Yaralanma , can kaybı yok allaha şükür aldığımız bilgi bu yönde, suzuki pert, ama off road donanımı sayesinde büyük bir yaralanmadan kurtuldukları söyleniyor. Gece geç saate kadar kaza işleri ile uğraştıkları için telefonlarına şu anda cevap veremiyor olabilirler. Verilmiş sadakaları varmış, iyi insanlar oldukları içinde Allah korumuş. Geçmiş olsun.
Arkadaşlar şimdi Olcayto abiyle konuştum. Gerçekten büyük bir kaza anladığıma göre. Karşı yönden gelen kamyon Olcayto abinin eşinin geldiği şeride geçmiş ve kafa kafaya çarpışma olmuş. Araç ta 4 kişi varmış ve yaralanmışlar. Ayakta kırık ve sıyrıklar gibi. Dün akşam hastaneden çıkmışlar evde dinleniyorlarmış. Allah korumuş. Çelik tampon ve yüksek jip olduğu için altına alamamış heralde. Çok geçmiş olsun.
tamam Barbaroscum saol akşam gidicem ben iletirim msj ını tşkler....bende şimdi konuştum ayakta ufak bir kırık ve emniyet kemerinden dolayı ufak tefek ezilmeler var..birde kaburgalarda zedelenme varmış...genel durum iyi tekrar gecmiş dileklerimizi iletelim buradan da....
tamam Barbaroscum saol akşam gidicem ben iletirim msj ını tşkler....bende şimdi konuştum ayakta ufak bir kırık ve emniyet kemerinden dolayı ufak tefek ezilmeler var..birde kaburgalarda zedelenme varmış...genel durum iyi tekrar gecmiş dileklerimizi iletelim buradan da....
Bülentçiğim benden de geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim. Bu ülke de artık önü ve arkayı kontrol etmek yetmiyor neredeyse havaya da bakacağız tehlikenin nereden geleceği belli değil .
Allah canlarını korumuş tekrar çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun ucuz atlatılmış araçlarının büyüklüğü ve offrod donanımı hayatlarını kurtarmış yazılanlardan anlaşıldığına göre tekrar tekrar büyük geçmiş olsun