Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,505
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bülent abi günaydın. Bugün ayarlayabilirsem 5 gibi sana uğramaya çalışcam. İstasyonda mısın abi?

red34' Alıntı:
ezmeyin Merti ...severim kendisini... ;D bırakın baksınlar kardeşim halkımın şevkini kırmayın arkadaşlar lütfen yanii.... ;D

Etiketler

istasyondayım arkadaşlar hepinizi bekliyorum... ;D günaydın Cihan kardeşim nasılsın ...sesin sedan cıkmıyor görüşemiyoruz epeydir keyifler nasıl..cocuklar ne alemde ... ???

arkadaşlar sabah sabah malesef üzücü bir haber aldık ... :( arkadaşımız Olcaytonun eşi Gülden kaza geçirmiş... :-\ kesin bir haber alamadık ama kendisine birşey olmamış söylenenler o yönde ..ama suziki pert olmuş... kendilerine buradan gecmiş olsun diyorum veee aman lütfen dikkat diyorum ...arkadaşların bilgilerine.....

Offf abi çok üzücü, aradım şimdi tel cevap vermiyor. Allahtan cana gelmemiş. Çok geçmiş olsun.

red34' Alıntı:
arkadaşlar sabah sabah malesef üzücü bir haber aldık ... :( arkadaşımız Olcaytonun eşi Gülden kaza geçirmiş... :-\ kesin bir haber alamadık ama kendisine birşey olmamış söylenenler o yönde ..ama suziki pert olmuş... kendilerine buradan gecmiş olsun diyorum veee aman lütfen dikkat diyorum ...arkadaşların bilgilerine.....

cana gelıcegıne mala gelsın ya cok geçmiş olsun

Yaralanma , can kaybı yok allaha şükür aldığımız bilgi bu yönde, suzuki pert, ama off road donanımı sayesinde büyük bir yaralanmadan kurtuldukları söyleniyor. Gece geç saate kadar kaza işleri ile uğraştıkları için telefonlarına şu anda cevap veremiyor olabilirler. Verilmiş sadakaları varmış, iyi insanlar oldukları içinde Allah korumuş. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar şimdi Olcayto abiyle konuştum. Gerçekten büyük bir kaza anladığıma göre. Karşı yönden gelen kamyon Olcayto abinin eşinin geldiği şeride geçmiş ve kafa kafaya çarpışma olmuş. Araç ta 4 kişi varmış ve yaralanmışlar. Ayakta kırık ve sıyrıklar gibi. Dün akşam hastaneden çıkmışlar evde dinleniyorlarmış. Allah korumuş. Çelik tampon ve yüksek jip olduğu için altına alamamış heralde. Çok geçmiş olsun.

Off road donanımı sayesinde ucuz atlatılan bir kaza. Bu ülkede aracı zırhla kaplamazsan can güvenliğin yok.

tamam Barbaroscum saol akşam gidicem ben iletirim msj ını tşkler....bende şimdi konuştum ayakta ufak bir kırık ve emniyet kemerinden dolayı ufak tefek ezilmeler var..birde kaburgalarda zedelenme varmış...genel durum iyi tekrar gecmiş dileklerimizi iletelim buradan da....

red34' Alıntı:
tamam Barbaroscum saol akşam gidicem ben iletirim msj ını tşkler....bende şimdi konuştum ayakta ufak bir kırık ve emniyet kemerinden dolayı ufak tefek ezilmeler var..birde kaburgalarda zedelenme varmış...genel durum iyi tekrar gecmiş dileklerimizi iletelim buradan da....

Bülentçiğim benden de geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim. Bu ülke de artık önü ve arkayı kontrol etmek yetmiyor neredeyse havaya da bakacağız tehlikenin nereden geleceği belli değil .
Allah canlarını korumuş tekrar çok geçmiş olsun.

büyük geçmiş olsun ucuz atlatılmış araçlarının büyüklüğü ve offrod donanımı hayatlarını kurtarmış yazılanlardan anlaşıldığına göre tekrar tekrar büyük geçmiş olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR