Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,546

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bostancı da Kadıköy den Kartal a gidiş yönünde yan yol ama tel edip sıra no al , bu iş için ayrı pompa tahsis etmiş kalabalık oluyo

RedlinE' Alıntı:
Hayirdir bülent abi 4*4 lere kampanyami yapti. Bendemi ordan yakit alsam napsamm.

Valla yakıt alınca en azından arabanı adam gibi yıkayan tek yer özel yıkamacı kalitesinde yıkıyorlar araçları kuyu suyu filanda değil izi kalmıyor yıkadıkdan sonra Bizim araçlarada ekstra özeniyorlar, en ağır off roaddan sonra bile gittikmi pırıl pırıl yapıyorlar, ama çamuruna göre yıkama süresi uzuyor ;D ;D ;D

Abi bilgi verseydin, bende düşünüyorum fiyat çok uygun falan deseydin. ;D

aozturk' Alıntı:
Dün öğleden sonra saat 4 gibi yakıt alıyordum başında iki kişi vardı , kovaladım onları ;D ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Abi bilgi verseydin, bende düşünüyorum fiyat çok uygun falan deseydin. ;D

adamlardan birisi bu araba pahalıdır en az 10.000 ister dedi bende dayanamadım kovaladım herifleri ;D ;D

Aynen öyle benim binek Toyota epeydir yıkanmıyordu dün uğradım arabanın orjinal rengi çıktı ortaya , köpük olayıda süper

oo Mücahit nerelerdesin ya sen... ??? görüşemedik bir türlü...gel kardeşim kapımız herkese acık beklerim münasip bir zamanda... kampanlara devam....yerimizde durmuyoruz.... ya Ahmet kardeşim etme eyleme ekmek paramıza engel olma.... biz de arabayla neden ilgilenmiyorlar diyoruz ..meğerse sen adamları kovalıyormuşsun.... ;D valla arabayı koyduk bakalım kısmet ne zaman gidecek... : cünki Burağın arabadan sonra audi tt var satılacak eh işler kıyak valla....her arabadan 1 milyon kapsak ALLAH bin bereket versin ya... şaka bir yana acilen müşteri bulmamız gerek...

Gerçi Mücahitin arabayla uğraşılmaz, yok şurasında toz zerresi kalmış, yok burasındaki kaplaam 1 mm açılmış ay aman ;D ;D ;D

Benim BJ 60 ıda çekelim Burağın FJ 40 ının yanına ikisine tek fiyat verelim başka marka arac alma Bülent sadece Toyota sat bak nasıl piyasada iş yaparsın o zaman ;D

Ahmet im halkın isteklerine karşı gelinmez...ben mevlana gibi herkese gel diyorum... önemli olan müşteri memnuniyeti... ;D

Gelirim gelirim.
geçen gün emniyet kemerlerinin ustundeki yazinin içini temizledim. Ne kadarda kirlenmiş fark etmemişim.)

RedlinE' Alıntı:
Gelirim gelirim.
geçen gün emniyet kemerlerinin ustundeki yazinin içini temizledim. Ne kadarda kirlenmiş fark etmemişim.)

Ya biliyorum normal değil,

hakkattende normal değilmiş ;D