Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,457

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bostancı da Kadıköy den Kartal a gidiş yönünde yan yol ama tel edip sıra no al , bu iş için ayrı pompa tahsis etmiş kalabalık oluyo :D

RedlinE' Alıntı:
Hayirdir bülent abi 4*4 lere kampanyami yapti. Bendemi ordan yakit alsam napsamm.

Valla yakıt alınca en azından arabanı adam gibi yıkayan tek yer özel yıkamacı kalitesinde yıkıyorlar araçları kuyu suyu filanda değil izi kalmıyor yıkadıkdan sonra :smiley: Bizim araçlarada ekstra özeniyorlar, en ağır off roaddan sonra bile gittikmi pırıl pırıl yapıyorlar, ama çamuruna göre yıkama süresi uzuyor ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Valla yakıt alınca en azından arabanı adam gibi yıkayan tek yer özel yıkamacı kalitesinde yıkıyorlar araçları kuyu suyu filanda değil izi kalmıyor yıkadıkdan sonra :smiley: Bizim araçlarada ekstra özeniyorlar, en ağır off roaddan sonra bile gittikmi pırıl pırıl yapıyorlar, ama çamuruna göre yıkama süresi uzuyor ;D ;D ;D

Aynen öyle benim binek Toyota epeydir yıkanmıyordu dün uğradım arabanın orjinal rengi çıktı ortaya , köpük olayıda süper

oo Mücahit nerelerdesin ya sen... ??? görüşemedik bir türlü...gel kardeşim kapımız herkese acık beklerim münasip bir zamanda... ;) kampanlara devam....yerimizde durmuyoruz.... :D ya Ahmet kardeşim etme eyleme ekmek paramıza engel olma.... ;) biz de arabayla neden ilgilenmiyorlar diyoruz ..meğerse sen adamları kovalıyormuşsun.... ;D valla arabayı koyduk bakalım kısmet ne zaman gidecek... ::smiley: cünki Burağın arabadan sonra audi tt var satılacak eh işler kıyak valla....her arabadan 1 milyon kapsak ALLAH bin bereket versin ya... :D şaka bir yana acilen müşteri bulmamız gerek... :D

Gerçi Mücahitin arabayla uğraşılmaz, yok şurasında toz zerresi kalmış, yok burasındaki kaplaam 1 mm açılmış ay aman ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
oo Mücahit nerelerdesin ya sen... ??? görüşemedik bir türlü...gel kardeşim kapımız herkese acık beklerim münasip bir zamanda... ;) kampanlara devam....yerimizde durmuyoruz.... :D ya Ahmet kardeşim etme eyleme ekmek paramıza engel olma.... ;) biz de arabayla neden ilgilenmiyorlar diyoruz ..meğerse sen adamları kovalıyormuşsun.... ;D valla arabayı koyduk bakalım kısmet ne zaman gidecek... ::smiley: cünki Burağın arabadan sonra audi tt var satılacak eh işler kıyak valla....her arabadan 1 milyon kapsak ALLAH bin bereket versin ya... :D şaka bir yana acilen müşteri bulmamız gerek... :D

Benim BJ 60 ıda çekelim Burağın FJ 40 ının yanına ikisine tek fiyat verelim başka marka arac alma Bülent sadece Toyota sat bak nasıl piyasada iş yaparsın o zaman ;D

Ahmet im halkın isteklerine karşı gelinmez...ben mevlana gibi herkese gel diyorum... ;) önemli olan müşteri memnuniyeti... ;D

Gelirim gelirim.
geçen gün emniyet kemerlerinin ustundeki yazinin içini temizledim. Ne kadarda kirlenmiş fark etmemişim.)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR