Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,358

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

evetttt arkadaşlar kurban bayramında rize yaylalardayız şimdilik 2 arac katılıyor bendeniz ve Mert başlangıcı yaptık bizim guruptan katılmak isteyen arkadaşlar varsa haberiniz olsun dedim...

ooo hadi bakalım gelirken bizede bolbol çay getırın bülent abi en tazesınden ;D bu arada duyduguma göre navara yenı bi evrim daha geçirmiş ;D hayırlı olsun bülent abi yakışır sana ;D artık 38 lastık şart oldu gibi ;D

saol Tolgacım tşk ler....lastiklerede bir ara bakarız artık.. bu arada siz gelmiyormusunuz rize programına... ???

walla ben gelmeyi düşünmüyorum bülent abi konuşuruz sonra bi ara bülentabicim sanırım cem abi gelicek ama ;D

tamamdır Tolgacım problem değil.....zaten konuyu iyiki actık sayfayada yazim bari bütün arkadaşlar lütfen cuma gününe kadar kişi sayısını belirtsinler ona göre rezervasyon ve programı ayarlıyacağım ... laatiklerle ilgili ön tarafta deneme yapmamız gerek Tolgacım bir ihtimal azda olsa sürtme yapabilir...artık dönüşte bakacağız duruma...

iş durumum müsaitse ve cebimde yakıt param varsa heryere gelirim günler yaklaşınca kesinleşir durumum abi.

TEAM34 EKİBİNİN DİKKATİNE RİZE PROGRAMINA KATILACAK ARKADAŞLAR CUMA GÜNÜNE KADAR LÜTFEN KİŞİ SAYISINI BELİRTSİNLER.....TŞK EDERİM......

bostancı off road ekibi olarak hazırız ;D ;D ;D

[attachment=1]
[attachment=2]

bugünkü sezon açılışımız aksiyon fotografları olcayto da yükler birazdan ;D saver lar save edildi , 35 derece yatışları gördük , aseye kadar oturduk herşey vardı bu güneşli günde ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61455.msg724165#msg724165

kaptan yarın akşam yanındayım.. ;D
arabayı yıkatmadan geleyim istersen