Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,241
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bülent Abi, Rize yolu bizim için biraz uzun olur, mazeretimiz var biliyorsun ;D
Kalbimiz sizinle, bizim içinde hamsi, kuymak falan artık yöresel ne varsa tadarsınız.

Etiketler

Oh be,Bülent abi,böyle peş peşe mesajını görmiyeli çok olmuştu :D

Lastik için ise,beni biliyosun ben alimi korkak alıştırıyorum ;) acele etmeden güzelce hesap kitap yapıpta karar verelim derim ben ;)

Bence yikatmadan gelme :smiley: millete sana garip garip bakar izmirdeyken :D. Burakcim merak etme butun yoresel yemeklere simdiden siparis verildi ;D gerekeni neyse yapilacak sizin icinde tadina bakariz kardesim... ;)

Erkanim. Ipadim saolsun valla artik heryerden girebiliyorum ;) boylece herkese yetisebiliyorum kardesim.. ;D

Bülent abi sizin oranın en boş saatleri ne zaman benim araba sağlam çamurluda ;D

Erkan Bülent abi lastik büyütürse Cem de büyütür sen 2 set getir ;D ;D ;D ;D

Bülent abi 37-38 çok yakışır off roaddada arabanı çok geliştirir kesin ama şu anki sorunsuz halini özler hale gelme ihtimalin yüksek, birde ayna maruti vs vs . iş lastik değiştirmekle bitmez muhtemelen

ben takmam 37 benım araba kaldırmaz tahmınımce ama bulent abının araba kaldırır dıye dusunuyorum ayna marudıyle tabı bızımkı artık bır yerlerını kırmaya baslar ona denge kolları derecelı kollar vs vs vs vs eh bırazda batsın vıncler pas tutacak yaw

bence lastikleri büyütebilecğeimiz sağlıklı sınırları zaten zorluyoruz, 35 de kalıp bir sette extreme off road lastiği alıp sert off roadlara onlarla gitmek büyütmekden kat kat fazla işimize yarar

Yaw kardeşim siz ne sapık,siz ne gözü kara adamlarsınız anlamadımki ;D
Yok yok,sizi ancak bi uni paklar beyler,uğraşmayın yok disco yok TYT felan ;D

Ben dün arazide 35 lerden çok iyi verim aldım, 33 le Olcaytonun şaseyi oturttuğu yerden direk geçtim. Artikülasyon da çok yeterliydi. Artık asla daha büyüğünü düşünmem, çok uzun yol yapacağım zamanlar olursa 33 bile takabilirim tekrar ama 35 den yukarı imkansız sınırımı buldum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR