Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bülent Abi, Rize yolu bizim için biraz uzun olur, mazeretimiz var biliyorsun ;D
Kalbimiz sizinle, bizim içinde hamsi, kuymak falan artık yöresel ne varsa tadarsınız.
Erkan Bülent abi lastik büyütürse Cem de büyütür sen 2 set getir ;D ;D ;D ;D
Bülent abi 37-38 çok yakışır off roaddada arabanı çok geliştirir kesin ama şu anki sorunsuz halini özler hale gelme ihtimalin yüksek, birde ayna maruti vs vs . iş lastik değiştirmekle bitmez muhtemelen
ben takmam 37 benım araba kaldırmaz tahmınımce ama bulent abının araba kaldırır dıye dusunuyorum ayna marudıyle tabı bızımkı artık bır yerlerını kırmaya baslar ona denge kolları derecelı kollar vs vs vs vs eh bırazda batsın vıncler pas tutacak yaw
bence lastikleri büyütebilecğeimiz sağlıklı sınırları zaten zorluyoruz, 35 de kalıp bir sette extreme off road lastiği alıp sert off roadlara onlarla gitmek büyütmekden kat kat fazla işimize yarar
Ben dün arazide 35 lerden çok iyi verim aldım, 33 le Olcaytonun şaseyi oturttuğu yerden direk geçtim. Artikülasyon da çok yeterliydi. Artık asla daha büyüğünü düşünmem, çok uzun yol yapacağım zamanlar olursa 33 bile takabilirim tekrar ama 35 den yukarı imkansız sınırımı buldum ;D