Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,680

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar... :smiley: konuyu kimse üstüne almamış.... ;) neyse biz bakalım işin geyiğine...... :D yaw Tolgacım bu bizim siparişten haber varmı hiç... ??? aklıma geldi sorayım dedim.... ;) tabii bu arada vincimizi de taktık arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun bakalım ilk kime nasip olacak.... ;D birde cizilmez vernik işini hallettikmi işlem tamamdır oynayacak birşey kalmıyor arabada ...satılık ilanı verebiliriz.... ;D

Kürşat kardeşim acaba nerelerde bana lazım ...duyanların ve görenlerin haber vermeleri rica olunur.. ;D

walla daha ses yok bülent abi kanımca kargoda kayboldu yada gelmek üzere ikisinden biri ;D bu arada ne konusu bülent abi ;D

bülent abi ben üstüme alınıyorum. ben adam olmam gerçekten. ne zaman adam olursun dersen?
"arkadaş seçmeyi öğrendiğim zaman adam olurum" diye düşünüyorum... ;)
yok yok ben yinede adam olmam... ;D

acaglar' Alıntı:
bülent abi ben üstüme alınıyorum. ben adam olmam gerçekten. ne zaman adam olursun dersen?
"arkadaş seçmeyi öğrendiğim zaman adam olurum" diye düşünüyorum... ;)
yok yok ben yinede adam olmam... ;D

ahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D

yok yok aytuğ.. sen değil ben adam olmam...
dersen ki sen ne zaman adam olursun?
"arkamdan konuştuklarını yüzüme konuşacak cesaretleri olan arkadaşlarım olduğu zaman"
ama yok yaaa... bende adam olmam ;)

yok yok estafurullah cocuklar öyle demeyin.... ;) ben hepinizi seviyorum ..sevdiklerimi kolay kolay terk etmem kadınlar hariç.... ;D valla Kürşat 5 dakika sonra beni aradı iletişime hayranım... ;D işlem tamamdır....valla Aytuğcum hayat bazı şeyleri yavaş yavaş öğretir bizlerde ders cıkarırız konuya böyle bakalım derim ..ne dersin... ??? ben cok şey öğrendim onları uyguluyorum.... ;) tamam arkadaşlar bence fazla uzatmayalım bu ADAM konusunu ....ben seni adam yapacağım Mert cim merak etme sen.... ;D öpüyorum seni..... :D

Bülent abi sen tükkandamısın uğraiycam sana ordaysan, çekimle ilgilide bişiler konuşuruz

Bülent abi ve diğer arkadaşlar, Antalya ya geliyormusunuz? Durumlarda değişiklik var mı?

red34' Alıntı:
yok yok estafurullah cocuklar öyle demeyin.... ;) ben hepinizi seviyorum ..sevdiklerimi kolay kolay terk etmem kadınlar hariç.... ;D valla Kürşat 5 dakika sonra beni aradı iletişime hayranım... ;D işlem tamamdır....valla Aytuğcum hayat bazı şeyleri yavaş yavaş öğretir bizlerde ders cıkarırız konuya böyle bakalım derim ..ne dersin... ??? ben cok şey öğrendim onları uyguluyorum.... ;) tamam arkadaşlar bence fazla uzatmayalım bu ADAM konusunu ....ben seni adam yapacağım Mert cim merak etme sen.... ;D öpüyorum seni..... :D

sen nasıl dersen abi ;D ;D

Kürşat bugün başım kalabalık toplantılarım var....dönüce konuşuruz derim kardeşim... ;)

Burakcım ben yarın kars a gidiyorum dönüşüm perşembe yada cuma olacak benim program karısık duruma göre haber veririm sana...gelirsemde oradan izmir e gececeğim bakalım kısmet....bu arada rize yolcuları sizlerden haber bekliyorum halen ona göre.... ??? yoksa rize dedeman da konaklama yapacaksınız ve maliyetler artacak akıllı olun yaw... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR