Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,581
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

olcaytogezer' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

soruyu sordun , cevabını da kendin verdin di mi.....

böyleyse hiçbirimiz adam olmayız....

ne demişler.....'' söze bakarım sözmü diye, söyleyene bakarım adam mı diye''...bu durumda ise doğru kararlar vermemiz gerek.

Bunun nasıl olduğu konusunda ise tecrübeli bir ihtiyara sormuşlar.Adam...

iki kelime demiş:
Doğru Kararlar.
Hepimizden farklı olarak, sürekli doğru kararları nasıl alabildiğini öğrenmek istemişler.....
Tek kelime demiş:
Tecrübe......

İyi de kardeşim bu tecrübe denen şeyin sırrı neymiş....
ihtiyar derin bir iç geçirmiş ve şöyle demiş;

Yanlış Kararlar.....

Özetle....her zaman doğru, iyi , güzel , insan , araç , vs. aramayacağız.Arada bize kazık atanlar, yüzümüze gülenler, farklı davrananlar, problem çıkaran araçlar, vs, olsun ki tecrübemiz artsın ve sonra da doğru kararlar almamıza neden olsun...... ;)

tüm yazının içinde aslında en ilgilimi çeken söz şu oldu...

'' söze bakarım sözmü diye, söyleyene bakarım adam mı diye''

bu on numara olmuş ;)

Etiketler

Bakkan' Alıntı:
Vay vay vay yorumlara bak. Abiler pilotaj konusu önemli sanırım yoksa taklaya gelme durumu olabilir. ;D ;D ;D
Cevheri buldun buldun, bulamadın ömür boyu enkaz altında kalırsın mazallah. :D
yok ya Burakcığım...kimin malı kimin elinde kalmış.... ;D..her malın bir alıcısı elbet bulunur demiş büyüklerimiz....olmadı gönder gitsin... ;D

olcaytogezer' Alıntı:
Barbaroscuğum, bu arada Riza programına dahil olduğuna çok sevindim...benim Antalya bu hafta sonu büyük ihtimal tehlikede..orada görüşürüz diye umut ediyordum ama kısmet Rize'ye olacak galiba.....

Adamlar depoya bir rampa yapacaklar, kahrettiler.....dün akşam merdivenlerden mal taşımış çocuklar gece yarıma kadar..bitmemiş...sabah kalan kamyonlar fabrikadan erken saatte dayanmış kapıya... ;D...iki aydır bakımdaydı, 15 günde gecikti mal sevkiyatı..bu hafta 150 palet mal geliyor, rampasız zor oluyor... ::smiley:
abi allahtan bişey gelmezse rize de olacağım sizlerle olmak bana da iyi gelecektir..

bu arada abi gerekiyorsa gelelim çekiç kaynal yapalım şu rampayı sende ol Antalya da güler söyleriz ;D

olcaytogezer' Alıntı:
Barbaroscuğum, bu arada Riza programına dahil olduğuna çok sevindim...benim Antalya bu hafta sonu büyük ihtimal tehlikede..orada görüşürüz diye umut ediyordum ama kısmet Rize'ye olacak galiba.....

Adamlar depoya bir rampa yapacaklar, kahrettiler.....dün akşam merdivenlerden mal taşımış çocuklar gece yarıma kadar..bitmemiş...sabah kalan kamyonlar fabrikadan erken saatte dayanmış kapıya... ;D...iki aydır bakımdaydı, 15 günde gecikti mal sevkiyatı..bu hafta 150 palet mal geliyor, rampasız zor oluyor... ::smiley:

bak sevkiyatta gecikme normalmiş ;D ;D ;D

E tabi abi aracın hiçmi suçu yok, pilotajda biyere kadar. Ümit yoksa değiştirirsin. ;D

olcaytogezer' Alıntı:
yok ya Burakcığım...kimin malı kimin elinde kalmış.... ;D..her malın bir alıcısı elbet bulunur demiş büyüklerimiz....olmadı gönder gitsin... ;D

'' söze bakarım sözmü diye, söyleyene bakarım adam mı diye''

bu on numara olmuş ;)
[/quote]

kaptan sen ne dersin buna??? ;)

Tempus' Alıntı:
mıknatısla kontrol ettinmi hangi parçalar aliminyum ;D ;D ;D
ben değilde osman bizim mıknatıslı telsizi tutturmak için uğraşmış yarım saat sonra ülen bu alüminyum diye gülmeye başlamış ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
ben değilde osman bizim mıknatıslı telsizi tutturmak için uğraşmış yarım saat sonra ülen bu alüminyum diye gülmeye başlamış ;D ;D ;D ;D

ya bazılarında mesela çamurluklar aliminyum kapılar ve tavan saç filan çıkabiliyor ;D

olcaytogezer' Alıntı:
İstanbul'a gelip hep beraber mi çıkacağız..yoksa sen Antalya'dan mı geçeceksin....
abi rotaya bakarız en makulü hangisi olursa ona göre hareket ederim bülent abi samsunda buluşuruz falan dedi öyle daha makulse öyle yaparım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR