red34' Alıntı:valla doğru diyorsun sinan kardeşim...Erkanım adanın arkasıda tekne mezarlığı kardeşim....
babam cok sever oraları ben en son 10 sene evvel gittim bir daha tövbe...işim olmaz herkes birbirini izlemekten denize giremiyor aa bunlar aaa şunlarda burada ne bu yaaa ....kafayı yemiş hepsi.....ama genele göre azıcık sakin .....
ben tenha ve sakin yer arıyorum kardeşim kalabalıkta işim olmaz zaten bütün gün istasyon kafamı şişiriyor ben katlanamıyorum.....
red34' Alıntı:doğrudur Kürşat ...ama bir tehlikede orada başladı yolu bitirdiler gibi ...millet akmaya başladı marmaristen datça ya doğru...ama halen bakir yerler var ve cok güzel yazın belki fırsat olursa gidilebilir katılırım sana.......
varda araç benimkisi arazi aracı değil arkadaşlar yani benim gidebileceğim avrupa yakası demirci köy sarıyer tarafı olabilir mesala varmı oralarda veya gerçekten şurası güzel diyebileceğiniz yer. ben kaputas plajına gitmiştim aklım çıkmıştıaTempus' Alıntı:ağvada yazlık var, hafta sonları genelde orda oluyorum yazın![]()