KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu işler aynı işler işte bak ha offroad ha bahçe tarım ikiside toprağa bakar ..kimya bundan tutuyor sanıyorum .
Fide için daha erken çim için en uygun zaman . Mısır çarşısından 1. kalite bir kaç kg çim işini görür ama bahçemarketlerde satılan sertifakalı çimleri tercih etmeni önerim birde üzerine serpeceğin bahçe toprağı çok önemli ..konuşuruz yine.. güle güle git.
Abi bende alt yapı var, babam meraklıydı ve ben küçükken ufak bir hobi bahçemiz vardı. Oradan antremanlıyım, ayrıca çıkan mahsulü de satma denemelerim olmuştu. ;D
aozturk' Alıntı:
Burakçım senide bulaştıracağım bu işe ama önce toprak belleme ve tırmıklamadan ;D ;D ;D
valla Sinan kardeşim gönderdiğin resimdeki gibi ufakcık minnacık şirin bir yer istiyorum aslında bakalım kısmet.....bu sene Mert lerle asos tarafına gidince yeşilyurt tarafında bir yer bakmak istiyorum eh birde ucuz olursa değme keyfime......çünki kafamda baya proje var o işle ilgili.....
valla Sinan kardeşim gönderdiğin resimdeki gibi ufakcık minnacık şirin bir yer istiyorum aslında bakalım kısmet.....bu sene Mert lerle asos tarafına gidince yeşilyurt tarafında bir yer bakmak istiyorum eh birde ucuz olursa değme keyfime......çünki kafamda baya proje var o işle ilgili.....
asos ta butik denilen yerlerin hepsi olmuş standart otel... adları kalmış butik...
bizim bu şirin yer alaçatıda keşfettiğimiz isviçrede yıllarca yaşamış bir ailenin işlettiği, her bir lezzetin tavan yaptığı, max. hizmetin sunulduğu çok keyifli bir ortam... böyle bir güzelliği asos ta yaşamak çok keyif verir...
valla kısmetse mayıs ayı gibi gideceğiz programda hazır Ahmet kardeşim... Çağlar kardeşim biliyorsundur sende oraları muhakkak ...birde benim bir butik otel projem var ama işlerden uğraşamıyorum ama kısmetse bu sene gidince şöyle ufak ufak bir araştırma yapacağım inşallah ....harika yerler bayılıyorum oralara....eğer öyle satılık bildiğiniz yerler varsa haber verin bana da....