Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,722
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

abi seni kesin arayacağım... ;D

Etiketler

Abi bende alt yapı var, babam meraklıydı ve ben küçükken ufak bir hobi bahçemiz vardı. Oradan antremanlıyım, ayrıca çıkan mahsulü de satma denemelerim olmuştu. ;D

aozturk' Alıntı:
Burakçım senide bulaştıracağım bu işe ama önce toprak belleme ve tırmıklamadan ;D ;D ;D

Kürşat gecmiş olsun kardeşim gelen mala gelsin gerisi mühim değil bence.....sigorta vardır inşallah...?

aozturk' Alıntı:
Aynen Erkancım, kafadan herşeyi silip götürüyor pamuk gibi oluyorsun ;D ;D

Aynen abi,bütün negatif enerji hoooppp topraklama yöntemiyle ;D akıp gidiyor.

Abi valla bak,yardıma felan ihtiyacın olursa haber ver,bi hafta sonu hem takılırız hemde yardımımız dokunur

valla Sinan kardeşim gönderdiğin resimdeki gibi ufakcık minnacık şirin bir yer istiyorum aslında bakalım kısmet.....bu sene Mert lerle asos tarafına gidince yeşilyurt tarafında bir yer bakmak istiyorum eh birde ucuz olursa değme keyfime......çünki kafamda baya proje var o işle ilgili.....

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aynen abi,bütün negatif enerji hoooppp topraklama yöntemiyle ;D akıp gidiyor.

Abi valla bak,yardıma felan ihtiyacın olursa haber ver,bi hafta sonu hem takılırız hemde yardımımız dokunur

Yardımın olmaz olurmu Erkan, bu işleri bilirsin , inşallah

Bülent giderken haber verin bayılırım 15 senedir oralara , Yeşilyurt da manyak bir yerdir ha...sokak ağzı filan

bülent abi ne zaman asos planları

asos ta butik denilen yerlerin hepsi olmuş standart otel... adları kalmış butik...

bizim bu şirin yer alaçatıda keşfettiğimiz isviçrede yıllarca yaşamış bir ailenin işlettiği, her bir lezzetin tavan yaptığı, max. hizmetin sunulduğu çok keyifli bir ortam... böyle bir güzelliği asos ta yaşamak çok keyif verir...

valla kısmetse mayıs ayı gibi gideceğiz programda hazır Ahmet kardeşim... Çağlar kardeşim biliyorsundur sende oraları muhakkak ...birde benim bir butik otel projem var ama işlerden uğraşamıyorum ama kısmetse bu sene gidince şöyle ufak ufak bir araştırma yapacağım inşallah ....harika yerler bayılıyorum oralara....eğer öyle satılık bildiğiniz yerler varsa haber verin bana da....

Sinan seninle anlaştık... benim dediğim de gerçek butik otel olacak ....yoksa oradakiler işi bozdular....

eh birde kazdağları off-road var aklımda .... değmeyin benim keyfime artık..... ;D