Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,610
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hmmm öyle öcük böcük korkusu varsa eyvallah.
Ama onunda çözümü var,alışık olmıyan,korkan hanımları pansiyona bırakır,çadır muhabbetine devam edilir v.s v.s çok seçenek var.
Haaa kampa erkek erkeğe gidelim olursa oda olur,ailecek olursa oda olur. ;)
Banim eşim zaten eski dağcılık klubü felan,kızı taa 3 yaşından beri götürüyorum dağa bayıra,oda alıştı.Hatta bu sene izci yaptım onuda ,her türlüsü uyar,yeterki birlikte hoş vekit geçirelim.
Ateş başında,takilalar felan ohhhh,fena oldum yaw ;D

abi bana uyar vallaaa... ;D ben 3 yaşından 12 yaşına kadar şilede kampçılık yaptım.. o zaman ev yoktu şilede.. biz çadırdaydık her yaz 3 ay... 2 oda bi salon çadırımız vardı.. şezlonglar, soğutuclar, uyku tulumları, her gece ateş yakılırdı.. babamlar sabahlara kadar içerlerdi... geceleri denize girerlerdi falan.. ;D ;D

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
abi bana uyar vallaaa... ;D ben 3 yaşından 12 yaşına kadar şilede kampçılık yaptım.. o zaman ev yoktu şilede.. biz çadırdaydık her yaz 3 ay... 2 oda bi salon çadırımız vardı.. şezlonglar, soğutuclar, uyku tulumları, her gece ateş yakılırdı.. babamlar sabahlara kadar içerlerdi... geceleri denize girerlerdi falan.. ;D ;D

;D

Tamam,şu son çamur banyolarıda bi bitsin,yavaş yavaş başlıyalım,şu yayla senin bu su kenarı benim muhabbetine. :D
Bülent abiiiii nerdesinnnn :D

Tempus' Alıntı:
bizim guruptan olsun yada olmasin bizimle ayni kafada ayni ruh halinde ve ayni amacda olan herkesle sohbet edip gezilere gidip muhabbetimize ve soframiza zevkle davet ederiz :smiley: zaten hepimiz bu sekilde tanimsadikmi :smiley:
Kendimi bir an dışlanmış gibi hissettim ama sonra gönlümü aldınız teşekkür ederim. Direk tanıdığım kimse yok. Ama bazen danıştığım şeyler oluyo o yüzden takip ediyorum. babam bi ara toyota almak istemişti. onun için bi kaç yardım istemiştim.. Şimdide gezenbilir sitesine sorduğum soruda çok garip değil sanırım... sizdeni yi kim bilebilirki koyları............ değilmi... hepinize iyi muhabbetler

mertozzy' Alıntı:
ahmet abi ne bahçıvanlığı???

Cumaköyü bilirmisin , Gebze den Şileye giden eski yol üzeri, oralarda müstakil bir bahçe ve evim var. Bahçe bayağı büyük çim - ağaç -çicek - bostan filan hep kendim uğraşıyorum . Anlarmısın bu işlerden ?

aozturk' Alıntı:
Cumaköyü bilirmisin , Gebze den Şileye giden eski yol üzeri, oralarda müstakil bir bahçe ve evim var. Bahçe bayağı büyük çim - ağaç -çicek - bostan filan hep kendim uğraşıyorum . Anlarmısın bu işlerden ?

az buçuk... bende eve domates patlıcan ekicem bu hafta.. şu an tam sezonu sanırım... ;)

birde çimde seyrelme var... ona tohum alıcam... bu konuda bir tavsiyen var mı? sirkeciye gideyim diyorum.. ne dersin?

birde toprakla uğraşmak çok zevkli... hele birde bir fidan sıfırdan yetiştirip ondan bir tane dahi olsa mahsül alıyorsan... ondan güzeli yok ;D ;D

ben ufaktan bugünlük müsadenizi isteyeceğim... bi edirneye kadar gidip geleceğim.... birde ciğer yerim... ordan döner giderim sporaaa...

oralardan birşey isteyen var mı??

tamamdır... afiyetle yiyeceğim... bay bayyyy.. bana iyi yolculuk, siz iyi muhabbetlerr...

ciğer resmini koyarım...

;D ;D ;D

bu işler aynı işler işte bak ha offroad ha bahçe tarım ikiside toprağa bakar ..kimya bundan tutuyor sanıyorum .
Fide için daha erken çim için en uygun zaman . Mısır çarşısından 1. kalite bir kaç kg çim işini görür ama bahçemarketlerde satılan sertifakalı çimleri tercih etmeni önerim birde üzerine serpeceğin bahçe toprağı çok önemli ..konuşuruz yine.. güle güle git.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR