Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,786

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
jupiter koy 1) yalıköy durusu tarafında tek gidilmeyecek ....ve 2 km ilerisinde harika taş çeşitleri....koy 2) ormanlı tarafı karadeniz kıyısı gidilebilir kalabalıktır saldırı ihtimali düşük... ;D ormanlı köy plajı sakindir yavsiye edilir ...... koy 3) karacaköy sahil kalabalıktır ama idare eder...şimdilik bu kadar ....yaw kendimi turizm bürosu elemanı gibi hissettim valla yok cnm buralar hiçte bana göre değil ama sana uyar... ;) sakin ve fazla kalabalık değil.......

ne var canım yol iz bilen arkadaşlarımıza danışıyoruz yani aşk olsun:::=)))

jupitergs' Alıntı:
ne var canım yol iz bilen arkadaşlarımıza danışıyoruz yani aşk olsun:::=)))

tekrar selam,

birşey merak ettim... bizim gruptan tanıdığın biri var mı???

efendim itina ile yol tarif edilir ve adres gösterilir..... ;D hemde bütün türkiye de....... ;)

Mert muahhabet o kadar sıcak ki, sürekli dış çekim yaratıyor:smiley:
bu çekim baksana "jupiter"e kadar ulaşmış ;D

bizim guruptan olsun yada olmasin bizimle ayni kafada ayni ruh halinde ve ayni amacda olan herkesle sohbet edip gezilere gidip muhabbetimize ve soframiza zevkle davet ederiz :smiley: zaten hepimiz bu sekilde tanimsadikmi :smiley:

uçtu uçtu... kuş uçtu ;) ;)

msn den de yazdığımız gibi kürşatcmm ;)

evet Kürşatım aynen dediğin gibi ... ;) ama bu Mert benim turizme olan katkılarımı engelliyor..!!! kendisinden şikayetçiyim...... ;D

hobilerin en güzel tarafı çıkar üzerine kurulmayan dostlukları oluşturması...

paylaşımlar o kadar sıcak ve içten ki, hemen insan ailenin bir parçası gibi hissediyor... kurulan bağlarda, en az aile bağları kadar güçlü oluyor...

hocam kim uctu neden uctu ne oldu da uctu ...??? yaw bir film çeviriyorsunuz siz..... ;D

red34' Alıntı:
hocam kim uctu neden uctu ne oldu da uctu ...??? yaw bir film çeviriyorsunuz siz..... ;D

yok bülent abim... film falan yok... burayı kamusal alan ilan ettik... bende bende paranoyak polisi oynuyorum... kamusal ve yaşamsal düzenimiz için müdahale etme isteği hissettim... senle demin telefonda konuştuğumuz gibi ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
evet Kürşatım aynen dediğin gibi ... ;) ama bu Mert benim turizme olan katkılarımı engelliyor..!!! kendisinden şikayetçiyim...... ;D

abi Turizme kendini adadigindan hicbir suphem yok Mert in essekligi iste Sutoglan ;D zaten plajlardan soz acilinca aklima datca geldi, gocek geldi, fethiye oludeniz , kabak koyu geldi geldide geldi :smiley: Abi bir pansiyon yada otel acip yazlari oralardami calissak acaba ;D hem turizme de direk katkimiz olur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR