KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
toplamda arabaya harcadığım para offroad donanımı hariç 6000-7000 civarı oldu sanıırım. ama yaptırdıgım hiçbiryer tekrar sorun çıkartmayacak gibi yaptırıyorum hiçbirşey idareten yapılmıyor. ya orjinali ile değişiyor yada en iyi şekilde revize ediliyor. Ben üstüme düşeni yaptım artık görücez
inşallah kardeş inşallah , bu arada turboyu da söktür baktır ,hazır ellemişken , birde üst kapak contasını mutlaka kontrol ettir , bu km de yavaş yavaş zamanı geliyor, onun dışında motora hiç bir şey olmaz merak etme
inşallah kardeş inşallah , bu arada turboyu da söktür baktır ,hazır ellemişken , birde üst kapak contasını mutlaka kontrol ettir , bu km de yavaş yavaş zamanı geliyor, onun dışında motora hiç bir şey olmaz merak etme
turbo revize edilmez heralde cihan abi, onun ömrü zaten 150-200 bin bir ara param oldugunda onuda değiştiricem yada ingiltereden getirtirim. şimdilik sorun yok kontrol ettirdim çok az bir boşluğu var
turbo revize edilmez heralde cihan abi, onun ömrü zaten 150-200 bin bir ara param oldugunda onuda değiştiricem yada ingiltereden getirtirim. şimdilik sorun yok kontrol ettirdim çok az bir boşluğu var
bakarız abi deneriz, turbo çok yüksek devir dönen ve çok ince ayarlı birşey oldugundan revizesine pek güvenemiyorum ama çok iyi bir usta olursa yaptirir deneriz. şimdilik bir problem yok bu yazı çıkarır sanırım ama ilk fırsatta elden geçiricem uzun yolda filan sorun çıkartırsa can sıkar.
Cihan Kürşat şu ankara otistik cocuklar programına benide ekletin biraz evvel Faruk kardeşimle konuştum katılmamız lazım oraya istanbul gurubu olarak .....
Cihan Kürşat şu ankara otistik cocuklar programına benide ekletin biraz evvel Faruk kardeşimle konuştum katılmamız lazım oraya istanbul gurubu olarak .....
Tamam abi o zaman %99 bende gelirim şu bizim durumlar bir netleşsin, olmazsa tek araba gideriz birlikte gideriz yada fazla araba iyi olur derlerse ayrı ayrı gideriz