Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,288

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
bizimkide 400 000 rahat görür sorun yoksa, hem biz yağına bile bakmıyoruz alttan damlamazsa bittiğini anlayığ ekliyoruz, damlarsa mesele yok ;D

şaka biryana alttan damlama yapmadığı zaman gerçekten endişelenen bir arkadaşım var.. ;D ;D ;D

Cem Tolga Olcayto Mert onlarında gelmesi lazım bizimde katkımız olsun bence iyi olur......

istanbul gurubuna o zaman

1-Red34 - Navara kamyon
2-Tempus - disco2
3-
4-

diyebiliriz. Erkanıda co olarak alırım yanıma isterse :smiley:

geliriz cihan kardeşim geliriz .. ;) Faruk kardeşimde aradı kıramam onu ben....diğer arkadaşlarda katılır zannedersem.....büyük ihtimal eşli katılırız yarın olayı kesinleştirip haber veririz diğer ayarlamaları ben hallederim....

Tempus' Alıntı:
istanbul gurubuna o zaman

1-Red34 - Navara kamyon
2-Tempus - disco2
3-
4-

diyebiliriz. Erkanıda co olarak alırım yanıma isterse :smiley:

Ağer ailcek gidilecekse hemde kamplı olacağından,ben benim Gaffur la gelirim ;D
Yok eğer,ailecek gelmezsem,Kürşat yanın benimdir kardeşim. ;)
Aile meselesine, ailenin büyüğü Bülent abi karar verisin :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ağer ailcek gidilecekse hemde kamplı olacağından,ben benim Gaffur la gelirim ;D
Yok eğer,ailecek gelmezsem,Kürşat yanın benimdir kardeşim. ;)
Aile meselesine, ailenin büyüğü Bülent abi karar verisin :D

Erkan manyakmısın benim araba 5 kişilik ve %90 tek gidicem çoluk çomak dolarız gideriz dert diil, discom aldım alalı bir full dolsun yahu :smiley:

eşli olduğunda tuvalet işi sıkıntı yaratıyor kamp için söz veremem ...anca otelde kalıp sabah guruba dahil oluruz problem değil otel hazır zaten ....sadece yer ayarlaması yapıcam ben gelen kişi sayısına göre......

yok cnm estafurullah sizler olduktan sonra aramızda öyle bir sıkıntı yok ...duruma bakarız... yarın gelen arkadaşlarıda belirleyelim ona göre hareket ederiz......

evet yatılı olucaksa erkek erkeğe yapabiliriz günü birlik gidip geliceksek ailecek olabilir, kişisel görüşüm. oraya gidip otelde kalıcaksak günü birlik dönmek daha mantıklı. Esas muhabbet gece kampta çünkü

evet orası doğru... duruma göre karar vereceğiz artık hele bir yarın olsun vaziyet netleşsin.......kim eşli kim eşsiz yada sırf erkekler ama ailece olması daha mantıklı çünki orada yanılmıyorsam aileler olacak programı ben öyle anladım.......

Bülent abi,o zaman ben şimdi çıtlatıyım iç işleri bakanına :D %50-%50 diyorum.
Yarın netleşicek,doğrumu :smiley:

Tempus' Alıntı:
Erkan manyakmısın benim araba 5 kişilik ve %90 tek gidicem çoluk çomak dolarız gideriz dert diil, discom aldım alalı bir full dolsun yahu :smiley:

Tamamdır Kürşat,bi bakalım ;)
Eşli-eşsiz durumuna göre (hoş her halükarda sendeyim gibi görünüyor :D )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,841
Kaydolan Son Üyemiz
Yollarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR