red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 19 Mar 2010 #97 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yarın sabah sen erkenden düş yollara o zaman... başında durursan yetiştirirler......
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yarın sabah sen erkenden düş yollara o zaman... başında durursan yetiştirirler......
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 19 Mar 2010 #98 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aynen abimmm...
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 19 Mar 2010 #99 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri abi logolar geliyo birazdan ;D ;D ;D maillerinize atacağımm....
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 19 Mar 2010 #100 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aman yolla ya.... bakalım bir neler olmuş... :
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 19 Mar 2010 #101 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri baktın mı abi mailine??
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 19 Mar 2010 #102 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri baktım da ... sen bunların cıktısını yanına al pazar günü yemekte oylama yaptırırız... ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri baktım da ... sen bunların cıktısını yanına al pazar günü yemekte oylama yaptırırız... ;D
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 19 Mar 2010 #103 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri okeydir.. kendiminkileride alayım ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Mar 2010 #104 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri bende geldim ötmeyen balatalarımla yola çıkmaya hazırım
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 19 Mar 2010 #105 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Dur bende bir köşeye geçiyim. atarsiniz tutarsiniz hakkimda falan haberim olsun. beyler durum nedir şimdi sagucakda kaçda olursunuz.
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Dur bende bir köşeye geçiyim. atarsiniz tutarsiniz hakkimda falan haberim olsun. beyler durum nedir şimdi sagucakda kaçda olursunuz.
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Mar 2010 #106 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri patrona sormak lazım, gelmişken senide çker yukarı çıkarırız çıkamazsan ;D
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 19 Mar 2010 #107 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri tap taze haber şimdi konuştum yayla yolu temiz kar falan yok. bizde bu sans varken bir karli çikamicaz yukari. kurşatcim en sonunda napcaz biliyomusun. araclari kiç kiça birbirine baglicaz iyi olan cekecek
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri tap taze haber şimdi konuştum yayla yolu temiz kar falan yok. bizde bu sans varken bir karli çikamicaz yukari. kurşatcim en sonunda napcaz biliyomusun. araclari kiç kiça birbirine baglicaz iyi olan cekecek
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Mar 2010 #108 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olmaz öyle sen çekersin ;D yolda kar yoksa da ara yollar patikalar filanda kar buluruz heralde bulamasakda buldugumuzla idare ederiz
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olmaz öyle sen çekersin ;D yolda kar yoksa da ara yollar patikalar filanda kar buluruz heralde bulamasakda buldugumuzla idare ederiz
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 19 Mar 2010 #109 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Yok olur olur. kuzuyaylada vardir siz gorursunuz kesin.
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Mar 2010 #110 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri RedlinE' Alıntı: Yok olur olur. kuzuyaylada vardir siz gorursunuz kesin. Genişletmek için tıkla ... bakalım zaten cok kar olsaydı ara yollara gıremezdık muhtemelen az olması daha ıyı yol yaparız en azından.
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri RedlinE' Alıntı: Yok olur olur. kuzuyaylada vardir siz gorursunuz kesin. Genişletmek için tıkla ... bakalım zaten cok kar olsaydı ara yollara gıremezdık muhtemelen az olması daha ıyı yol yaparız en azından.
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 19 Mar 2010 #111 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri nerden cıkacaksınız yukarı bir dık rampa var meshur suyun oraya cikiyor o yol iyiymiş ordan yukarida dırek kuzu yayla kestirme ama kotu olabilir.
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri nerden cıkacaksınız yukarı bir dık rampa var meshur suyun oraya cikiyor o yol iyiymiş ordan yukarida dırek kuzu yayla kestirme ama kotu olabilir.
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 19 Mar 2010 #112 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Mert,gördümde senin gibisini görmedim Bu ne hız kardeşim böyle