Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,147

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
mert aksam yuzmeye gelıyormusun

abi kesin gidicem... sırtım ve belim çok fena ağrıyoo...
bu arada bu konuda bildiği tanıdığı güvendiği doktoru olan, doktor arkadaşı olan var mı aramızda???

cemtascioglu' Alıntı:
yapıstırdın yanı yakısır kardesıme

abi edirne otobanında başka şansın yok... silivriden sonra yolda resmen araba yok... iğrenç bir yol hatta...

konserve kutusu gibi arabayla 210 mu yapilir mert manyakmısın olum ya. canını sokakdamı buldun. 210 la giderken o araba tekeri yere basmıyor bile

Sadece 210 mu basıyor daha gitmesi lazım o aletin

mertozzy' Alıntı:
bu arada bu konuda bildiği tanıdığı güvendiği doktoru olan, doktor arkadaşı olan var mı aramızda???

bel fıtığı kulübüne hoşgeldin :smiley: bol bol yüzme önerirler sadece sırt kasları güçlenmesi lazım ağırlık kaldırmadan

mertozzy' Alıntı:

mert benımde aglıyordu 15 gun spor yaptım anında gectı sırtım belım hep aglıyordu hamlıktan oluyor kasların arasında ure asıdı bırıkmesınden oluyormus masajda yaptıralım ıstersen aksam bende ındırım kponuda var

tolgas' Alıntı:
Sadece 210 mu basıyor daha gitmesi lazım o aletin

yok gideri varda... 6.750 devirde elektrik kesiyo... ama sol önde bir sorun var... o yüzden daha basmadım... 220 yi geçiyo normalde... ;)

cemtascioglu' Alıntı:
mert benımde aglıyordu 15 gun spor yaptım anında gectı sırtım belım hep aglıyordu hamlıktan oluyor kasların arasında ure asıdı bırıkmesınden oluyormus masajda yaptıralım ıstersen aksam bende ındırım kponuda var

abi valla yaptıralım... ben artık deliricem yoksa... her sabah 5.30 -6.00 gibi ağrı ile uyanıyorum... çok fena yaa...

adi doktorlar 3 tane mr çektrdiler... sonuç: stresten... yuh dedim yaaa... napıcaz... cevap yok.. ;)

klasik... tıppın yeni cevabı bu... bişeyi bulamazlarsa stresten oluyor hemen... ;D

Otobanda yakalamiyim ozaman seni arazinin hıncını alırım ;D

mertozzy' Alıntı:
abi valla yaptıralım... ben artık deliricem yoksa... her sabah 5.30 -6.00 gibi ağrı ile uyanıyorum... çok fena yaa...

adi doktorlar 3 tane mr çektrdiler... sonuç: stresten... yuh dedim yaaa... napıcaz... cevap yok.. ;)

klasik... tıppın yeni cevabı bu... bişeyi bulamazlarsa stresten oluyor hemen... ;D

MR da bişey çıkmadıysa fıtık değil o zaman, benimde yüzmem lazım belim için ama eve yakın bir yer bulmam laızm , ve önce yüzme öğrenmem lazım ;D

tolgas' Alıntı:
Otobanda yakalamiyim ozaman seni arazinin hıncını alırım ;D

canım benim... yolda makina değil, pilotaj önemlidir ;)

bak sen daha yenisin bu yollarda... ben stajımı bağdat caddesinde yaptım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,841
Kaydolan Son Üyemiz
Yollarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR