Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,485
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

acaglar' Alıntı:
bende istiyorum impreza ya.. ;D ;D ama hani corvette falanda olur yani... 50.000 euro ıkıncı el..

olm impreza alıcnnn... ama 2001 üstü olmicak... en mekanik olanlar onlar... ondan sonra git maslağa.. doldur baba doldur... 700 beygire kadar yolu var... ;D ;D

Etiketler

ulan Tolga bile yaşlandık artık muahbbetine girdi ya ;D ;D ;D

Ankarada hazırlanıyo şu anda 1000 lik,bitmek üzere yanılmıyorsam ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ankarada hazırlanıyo şu anda 1000 lik,bitmek üzere yanılmıyorsam ;D

abi fena bişii yaaa... o subarunun sesini hiç bir sese değişmem... sanki asfaltı parçalıyor

bu arada fazla gazlama muhabbeti yaptık... ;D ;D

offroada geri dönelimmm

abi off road olayı benı yaşlandırdı walla ;D ben suzukiyle 180 e kadranı kapatıp civiclerle kapısıyodum (vtec degıl tabıkı 1.4 ler falan ;D) şimdi yapamıyorum cesaret edemıyorum

Mert yapma, bu süratlere çıkma!
Ben de gençken Bağdat ta, Suadiye s'te basıyordum, ama sonu yok. artık trafikte Suadiye-Feneryolu arası sakin sakin kimseye sinirlenmeden rahat rahat gidiyorum.
Bel fıtığı konusunda ise sanırım sizlerden tecrübeliyim 5 omurun hepsi bende fıtık ;D yazın devamlı yüzüyorum, onun dışında evin alt katında spor salonu var akşamları bel için egzersizlerim var onları yapıyorum. Bu arada çok ağrırsa(ben Feneryolu Bosch bayiisiyim) Etol Fort diye bir ilacım var bir adet ondan alıyorum rahatlıyorum...

mertozzy' Alıntı:
olm impreza alıcnnn... ama 2001 üstü olmicak... en mekanik olanlar onlar... ondan sonra git maslağa.. doldur baba doldur... 700 beygire kadar yolu var... ;D ;D

biliyorum zaten daha yeni modele para yetmez ;D ;D ;D ;D

abi herif bana bi ilç verdi... surdalud... ondanda alerjim oldum...

dediğin ilacı sorayım yaaa... çok fena... yer nerde feneryolunda... ben eski konaklıyım ;D hatta 20 sene orda yaşadım

Sirdalud adlı ilacı Profenid retard ile beraber almazsan hiç bir faydası yok. Bağdat Cad. Feneryolu ışıklara gelmeden 3 bina evvel... ne zaman istersen gel...

BOSCH' Alıntı:
Sirdalud adlı ilacı Profenid retard ile beraber almazsan hiç bir faydası yok. Bağdat Cad. Feneryolu ışıklara gelmeden 3 bina evvel... ne zaman istersen gel...

sağda döviz bürosu vardı... oralarda sanırım... di mi?

Aytuğ sen önce kıçına disco 1 al sonra impreza almayı düşün ;D

mertozzy' Alıntı:
abi herif bana bi ilç verdi... surdalud... ondanda alerjim oldum...

dediğin ilacı sorayım yaaa... çok fena... yer nerde feneryolunda... ben eski konaklıyım ;D hatta 20 sene orda yaşadım

ben mertın ılacını msnden yazdım ona arkadaşlar. ;D ;D ;D artık merak etmeyin

Tempus' Alıntı:
Aytuğ sen önce kıçına disco 1 al sonra impreza almayı düşün ;D

bakma sonradan offroadcu oldum ben aslında onroad cuyum caddede bende gazlamışımdır gençliğimde. e-5 kapette taklalarım falan var ;D ;D ;D bugün yaşıyosam allahın mucizesidir.

BOSCH' Alıntı:
Aynen, Bağdat döviz in karşısındayım..

ya evdede bosch marka bişi yok... hani olsa ve bozulsa ;D

gelirdim şöyle... abi bu ne yaaa... aldık hemen bozuldu falan

şaka bir yana uğrarım bir ara... aslında bizim uğramamızdan çok sen bir ara gezilere katılsan naıl olur acaba?? ;D