Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,959
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

BOSCH' Alıntı:
Aynen, Bağdat döviz in karşısındayım..

Muharrem Bey bende sık sık o taraflardayım, uğrarım uygun bir zamanda, zaen bir buzdolabı alma mevzumda var ileride onun içinde kesin uğrarım :smiley:

Etiketler

acaglar' Alıntı:
bakma sonradan offroadcu oldum ben aslında onroad cuyum caddede bende gazlamışımdır gençliğimde. e-5 kapette taklalarım falan var ;D ;D ;D bugün yaşıyosam allahın mucizesidir.

vay kardeşim... suadiye "S" virajı bilirsin o zaman... kim frensiz dönecek diye? ;D ;D ;D

Tabii ki ne zaman isterseniz buyurun. Elimden geleni yaparım. Ya gezilere ben de gelmeyi çok istiyorum ama sizler sabahtan program yapıyorsunuz ben pazar günleri oğlumu yüzmeye götürüyorum Bostancı ya. Bu yüzden de ancak saat 13.00 ten sonra müsait oluyorum :'( Ama geçen pazar Sakarya'da yarışa gittim oğlanı annesine satıp ;)Bu Pazar da kısmetse yüzmeden sonra Polonezköy de arkadaşımın yeri var oraya gideceğiz. İlgilenirseniz www.dilacountryclub.com

ben bundan alıcakdım bi tane de son anda vazgeçtim, hala aklımda var ilerde disconun yanına 2. bir kalsik olarak alıp koyucam :smiley:

http://www.sahibinden.com/mazda_servis_sahibinin_aracidir_arac_turkiyede_bir_demodur_-39WQQaXQQ21757713WQQpXQQdisplayitem

BOSCH' Alıntı:
Tabii ki ne zaman isterseniz buyurun. Elimden geleni yaparım. Ya gezilere ben de gelmeyi çok istiyorum ama sizler sabahtan program yapıyorsunuz ben pazar günleri oğlumu yüzmeye götürüyorum Bostancı ya. Bu yüzden de ancak saat 13.00 ten sonra müsait oluyorum :'( Ama geçen pazar Sakarya'da yarışa gittim oğlanı annesine satıp ;)Bu Pazar da kısmetse yüzmeden sonra Polonezköy de arkadaşımın yeri var oraya gideceğiz. İlgilenirseniz www.dilacountryclub.com

bizim bu pazar program polonezdi ama sonradan şileye döndü ;D

suadiye "S" virajı bilirsin o zaman... kim frensiz dönecek diye? ;D ;D ;D
[/quote
"S" eskiden çok daha zevkliydi. Şimdi altına arabayı alan orada hiç birinde korku yok, ama güven çok o yüzden de çoğu patlıyor maalesef :-\

Kısmet bakalım Polonez diye bir şart nyok bakarsın Şile ye gelirim. İç işleri bakanı na bağlı ;D

BOSCH' Alıntı:
suadiye "S" virajı bilirsin o zaman... kim frensiz dönecek diye? ;D ;D ;D
[/quote
"S" eskiden çok daha zevkliydi. Şimdi altına arabayı alan orada hiç birinde korku yok, ama güven çok o yüzden de çoğu patlıyor maalesef :-\

benim bahsettiğim 94 senesi falan... otelin önünde basket sahasında (eskiden sahaydı) 50-60 araba toplanırdı... orda kalkış yapılırdı.. sonra caddebostandan 3-4 araba çıkardık... s viraja ki frensiz girecek.. bir akşam bizden 3 araba birbirine girmişti.. ;D o zamanın arabalarıda honda crx, 205 1,9, flash falan... ;D ;D
hey gidi heeeyyy ;D ;D

Harbiden öyle, ben de o zamanlar 520 BMW vardı onunla çok yanlıyordum, Fener de göbekte çok zevkliydi ;D

o zaman herşey daha güzeldi... abi en baba modifikasyon hava filtresiydi yaa... millet açıkfiltreyi taktı mı tamam derdi... 20 beygir aldım ;D ;D

bende 3.25 cabrıo wardı e46 hemen hemen her haftasonu körfez pistindeydik.. pistte gazlamakda ayrı bı keyif ;D

Edirne'ye otobanla gelen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Lüleburgaz'dan sonra ayağınızı gazdan çekin ve sağı solu mutlaka kesin
yolun tenha olmasından mütevellit
nereden bir köpeğin fırlayıp arabanın önüne atlayacağı hiç belli olmuyor
Bir kaç tecrübeyle sabit ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
Edirne'ye otobanla gelen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Lüleburgaz'dan sonra ayağınızı gazdan çekin ve sağı solu mutlaka kesin
yolun tenha olmasından mütevellit
nereden bir köpeğin fırlayıp arabanın önüne atlayacağı hiç belli olmuyor
Bir kaç tecrübeyle sabit ;D

abi o hızla vurmanın bir sakıncası yok... tamponların sağından yada solundan vurursan tabiii ;D

göbekten vurupta airbag açılırsa... onu yaşamadım bilmiyorum... ama 210 la airbag açılırsa pek zevkli olmaz kanımca ;D ;D ;D

bu arada doğru ciğerciye mi gitmişim???

mertozzy' Alıntı:
abi o hızla vurmanın bir sakıncası yok... tamponların sağından yada solundan vurursan tabiii ;D

göbekten vurupta airbag açılırsa... onu yaşamadım bilmiyorum... ama 210 la airbag açılırsa pek zevkli olmaz kanımca ;D ;D ;D

bu arada doğru ciğerciye mi gitmişim???

iyidir orası da iyidir
zaten edirne'de bir değil bir kaç tane var ciğer yenebilecek yer
artı eklemek-sıralamak gerekirse
Ciğerci Aydın (yer bulmak mümkün değil kapı önünde bekliyor insanlar bir de fast food tarzı ye-kaybol) ;D
Ciğerci Niyazi
Edirne Ciğercisi
bir de Ciğerci-m var orası da yeni ama ben ciğerini çok beğendim

bu arada ben 170 le açtırdım hava yastığını hakikaten hiç de hoş olmuşor ;D
köpek yüzünden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR