KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bakma sonradan offroadcu oldum ben aslında onroad cuyum caddede bende gazlamışımdır gençliğimde. e-5 kapette taklalarım falan var ;D ;D ;D bugün yaşıyosam allahın mucizesidir.
Tabii ki ne zaman isterseniz buyurun. Elimden geleni yaparım. Ya gezilere ben de gelmeyi çok istiyorum ama sizler sabahtan program yapıyorsunuz ben pazar günleri oğlumu yüzmeye götürüyorum Bostancı ya. Bu yüzden de ancak saat 13.00 ten sonra müsait oluyorum :'( Ama geçen pazar Sakarya'da yarışa gittim oğlanı annesine satıp Bu Pazar da kısmetse yüzmeden sonra Polonezköy de arkadaşımın yeri var oraya gideceğiz. İlgilenirseniz www.dilacountryclub.com
Tabii ki ne zaman isterseniz buyurun. Elimden geleni yaparım. Ya gezilere ben de gelmeyi çok istiyorum ama sizler sabahtan program yapıyorsunuz ben pazar günleri oğlumu yüzmeye götürüyorum Bostancı ya. Bu yüzden de ancak saat 13.00 ten sonra müsait oluyorum :'( Ama geçen pazar Sakarya'da yarışa gittim oğlanı annesine satıp Bu Pazar da kısmetse yüzmeden sonra Polonezköy de arkadaşımın yeri var oraya gideceğiz. İlgilenirseniz www.dilacountryclub.com
suadiye "S" virajı bilirsin o zaman... kim frensiz dönecek diye? ;D ;D ;D
[/quote
"S" eskiden çok daha zevkliydi. Şimdi altına arabayı alan orada hiç birinde korku yok, ama güven çok o yüzden de çoğu patlıyor maalesef :-\
suadiye "S" virajı bilirsin o zaman... kim frensiz dönecek diye? ;D ;D ;D
[/quote
"S" eskiden çok daha zevkliydi. Şimdi altına arabayı alan orada hiç birinde korku yok, ama güven çok o yüzden de çoğu patlıyor maalesef :-\
benim bahsettiğim 94 senesi falan... otelin önünde basket sahasında (eskiden sahaydı) 50-60 araba toplanırdı... orda kalkış yapılırdı.. sonra caddebostandan 3-4 araba çıkardık... s viraja ki frensiz girecek.. bir akşam bizden 3 araba birbirine girmişti.. ;D o zamanın arabalarıda honda crx, 205 1,9, flash falan... ;D ;D
hey gidi heeeyyy ;D ;D
Edirne'ye otobanla gelen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Lüleburgaz'dan sonra ayağınızı gazdan çekin ve sağı solu mutlaka kesin
yolun tenha olmasından mütevellit
nereden bir köpeğin fırlayıp arabanın önüne atlayacağı hiç belli olmuyor
Bir kaç tecrübeyle sabit ;D
Edirne'ye otobanla gelen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Lüleburgaz'dan sonra ayağınızı gazdan çekin ve sağı solu mutlaka kesin
yolun tenha olmasından mütevellit
nereden bir köpeğin fırlayıp arabanın önüne atlayacağı hiç belli olmuyor
Bir kaç tecrübeyle sabit ;D
iyidir orası da iyidir
zaten edirne'de bir değil bir kaç tane var ciğer yenebilecek yer
artı eklemek-sıralamak gerekirse
Ciğerci Aydın (yer bulmak mümkün değil kapı önünde bekliyor insanlar bir de fast food tarzı ye-kaybol) ;D
Ciğerci Niyazi
Edirne Ciğercisi
bir de Ciğerci-m var orası da yeni ama ben ciğerini çok beğendim