KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
iyidir orası da iyidir
zaten edirne'de bir değil bir kaç tane var ciğer yenebilecek yer
artı eklemek-sıralamak gerekirse
Ciğerci Aydın (yer bulmak mümkün değil kapı önünde bekliyor insanlar bir de fast food tarzı ye-kaybol) ;D
Ciğerci Niyazi
Edirne Ciğercisi
bir de Ciğerci-m var orası da yeni ama ben ciğerini çok beğendim
hava yastıkları artık direk emniyet kemerinden açılmıyormu? tamponla alakası kalmadı diye biliyordum.
bu arada Edirneye gidip 3 gün kalmıştım kırkpınar yağlı güreşlerinin belgeselini yaparken. Otelde kime sorduysak ciğer nerde yeriz diye, ya boşverin ciğeri hiç güzel değil, pis yapiyorlar birde filan diyip yedirtmemişlerdi ;D bir ara gidip yicem
arkadaşlar gelen msj ları belirten yazı bende yok olmuş neden acaba..? ekranın sağ köşesinde beliren 1 msj var ibaresi bende yok olmuş acaba yanlış bir yeremi bastım ben ...??? değerli yardımlarınızı bekliyorum....
arkadaşlar gelen msj ları belirten yazı bende yok olmuş neden acaba..? ekranın sağ köşesinde beliren 1 msj var ibaresi bende yok olmuş acaba yanlış bir yeremi bastım ben ...??? değerli yardımlarınızı bekliyorum....
Kürşadcığım, geçmiş olsun, 2 gündür Maslak'ta olduğumdan mesajların hepsini ancak okuyabildim.Cana zarar gelmemesi en büyük teselli...eskisi gibi yerine konması imkansız ama , şu anda en büyük destek sizlerden gelecek..aile olarak yanlarında olduğuzu bilmelerinin bile büyük yardımı olur...tekrar geçmiş olsun...
selam arkadaşlar; ancak yeni girebildim ve sabahtan beri olan muhabbeti 7-8 sayfa okuyabildim...
Mert;
bel ve boyun ağrısı konusunda bende uzunca bir zaman sıkıntı çektim, sonrasında boyun tutulması ile dr. gittim ve ilaç verdi 10 günlük ilaç kullanımı neticesinde ağrılar geçmeyince ve kolda 3cm incelme olunca MR çekildi ve 4 adet boyun 5 adet belde 9 fıtık tespiti yapıldı... Boyundaki omura yapılan baskı olayı KISA SÜREDE felç noktasına kadar getirebilir tanısı ile hemen ameliyat denildi ve 3 gün sonrası için gün kararlaştırıldı... Birkaç alanında uzman dr. ile de görüşmem sonucu aynı fikirde birleştiler...
Sonrasında amcamında gitmiş olduğu bir akupunktur cu dr. (tr de bu işi ilk getirenlerden) ile beni görüştürmek istedi... (alternatif tıp!) pek mantıklı gelmesede gittim ve bana olayı anlattı ve inanmadan bu tedaviye başladım... gün aşırı gittiğim her seansta hergün birkaç mucizeye şahit oldum... yaklaşık 5 sene geçti bugün şikayetlerim yok denecek kadar az... yani her insanda üşütme, terleme dikkat et mantığı ile sorunsuzca yaşamıma devam ediyorum...
işin en ilginç tarafı ise... aradan 1 yıl geçtikten sonra MR larım ile bana ameliyat diyen dr. lara gidip ben böyle bir tedavi oldum ve iyleştim vede bu yeni MR larım ne diyiorsunuz sorusuna aldığım cevap tıpta 6 ay önceki veriler hiçbir anlam ifade etmez... (kendileri sorarlar ama çocukken bir hastalık geçirdinizmi... şu oldumu bu oldumu
akupunktur (5.000 yıldır uygulanan bir yöntem) olayı dünyada tıp olarak kabul edilip, özel ve devlet sigortalarınında ödeme kapsamında...
Kürşadcığım, geçmiş olsun, 2 gündür Maslak'ta olduğumdan mesajların hepsini ancak okuyabildim.Cana zarar gelmemesi en büyük teselli...eskisi gibi yerine konması imkansız ama , şu anda en büyük destek sizlerden gelecek..aile olarak yanlarında olduğuzu bilmelerinin bile büyük yardımı olur...tekrar geçmiş olsun...
Salı ve çarşamba gününü Ali ustanın orada geçirdim.ön tampon yapıldı, Huma'dan t-Max 9000 aldım, o da monte edildi, ruhsata işletmek için proje işinide usta hallediyor.sonra takipçiye vereceğim...Mert 2 arkadaşta Warn var acele etme diyordu ama aramış , onlardanda ses seda çıkmadı...Cem ve tolga kullanıp memnun olduklarını söyleyince ve proje ile ruhsata işletme işi düşündüğümden 0 alma daha cazip geldi..fiyatıda fene değil...yani özetle benimde tampon ve vinc işi bitti...