Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Ya Bülent abi,hazır sen burdayken,şu dünki konuyu nasıl yapıcaz,hiç düşündünmü.
Ankara meselesini ...

Etiketler

Erkanım 4 arabayız bizim gurup olarak ....sadece ankara nın programı belli olsun onu bekliyorum ....birde gece tuvalet sorunu nu.... ;) ama sonuc olarak gidiyoruz oradayız.....olmadı biz otele geceriz sabah toplanma alanında buluşuruz...

Tamam anlaşılmıştır abi. ;)
Önümüzdeki hafta şu wc işi felan netleşir,duruma göre işte ;)

suzukının gıttıgı yerden land gelemez kursatım haberın olsun da soyle boyle dıyorsunda bır hafta sonu denıyerım bakalım ne olacak artı benım senın gecemedın yerde suzı gecer bırde senı ceker oradan haberın ola ufak gorme suzukıyı kafanı taslara vurursun ıcrahatta ;D ;D ;D ;D

dalların ve ağaçların beni engellemediği heryerde kapışırım suziciklerle zevkle ;D

Tempus' Alıntı:
dalların ve ağaçların beni engellemediği heryerde kapışırım suziciklerle zevkle ;D

ya agac dıyorsun dal dıyorsun ben sana bulcam bir top sahası gorıcem senı aglamada sonra ben cok arazı aracı kullandım hemde aracıde jeep wj var toyota landcruıser fj 40 var daha once terrano 2 kullandın 2 tane suzukı eskıttım ( eskıttımderken kullanıp sattım )bu 3 cu bu saydıgım araclara en yakını jeep wj arazıde cok ıyı o lada pejoro yu yazmıyorum hakketten suzukı cok ıyı arazıde

cemtascioglu' Alıntı:
ya agac dıyorsun dal dıyorsun ben sana bulcam bir top sahası gorıcem senı aglamada sonra ben cok arazı aracı kullandım hemde aracıde jeep wj var toyota landcruıser fj 40 var daha once terrano 2 kullandın 2 tane suzukı eskıttım ( eskıttımderken kullanıp sattım )bu 3 cu bu saydıgım araclara en yakını jeep wj arazıde cok ıyı o lada pejoro yu yazmıyorum hakketten suzukı cok ıyı arazıde

bak işte kendi azınla söylüyorsun land rover kullanmamışsın ;D hele discovery hiç kullanmamışsın ;D sana arazide bir tur vericem arabanın şu iviri ziviri bitsin bir daha inmek istemiceksin ;D

suzukileri zaten seviyorum performansıda ortada, ama ben büyük kasa araç seviyorum, ve motor gücü, tork seviyorum. çok masraf çıkarsa zaten satarsam sizin arabaların 2.0 motorlusundan almak aklımda olan bişey

bulent abı sanada soylıyorum navaranı sakın satma navarada hayatta arıza yapmaz arazıdede lastık devammı doner gıtmesse kalırsa hafıf bır vınc takvıyesı bır klıt koy mazotu da koy nereye gıdersen gıt aklına gırmesınler bulent abi

Tempus' Alıntı:
bak işte kendi azınla söylüyorsun land rover kullanmamışsın ;D hele discovery hiç kullanmamışsın ;D sana arazide bir tur vericem arabanın şu iviri ziviri bitsin bir daha inmek istemiceksin ;D

suzukileri zaten seviyorum performansıda ortada, ama ben büyük kasa araç seviyorum, ve motor gücü, tork seviyorum. çok masraf çıkarsa zaten satarsam sizin arabaların 2.0 motorlusundan almak aklımda olan bişey
,

kursat hakketten kullanmadım land senı kızdırmak ıcın yazıyorum tabıkı guzel arac guzel olmasa bukadar kısı kullanırmı benım amac senı kızdırmak

cemtascioglu' Alıntı:
,

kursat hakketten kullanmadım land senı kızdırmak ıcın yazıyorum tabıkı guzel arac guzel olmasa bukadar kısı kullanırmı benım amac senı kızdırmak

sana kizmam abi canin saolsun :smiley:

Kürşat sana bişey diyim ;)
Hani burda genelde LR-LC muhabbeti dönüyo ya. :smiley:
Sana garanti ederim,ikisininde yapamıyacağı şeyleri o "küçük dev adam" yapar :smiley:
Vitaralar,şaşırtıcı derecede başarılı :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kürşat sana bişey diyim ;)
Hani burda genelde LR-LC muhabbeti dönüyo ya. :smiley:
Sana garanti ederim,ikisininde yapamıyacağı şeyleri o "küçük dev adam" yapar :smiley:
Vitaralar,şaşırtıcı derecede başarılı :smiley:

şaşıracak bişey yokki temel mevzu zaten ağırlık, ne kadar az ağır olursan o kadar az batarsın ve çıkmak için o kadarda az güce ihtiyaç duyarsın :smiley:

günaydın arkadaşlar....pazar için kesin kişi sayısını alabilirmiyim...öğleden sonra Metro'ya uğrayacağım..Bülent abiyle dün ekmek arası köfte dedik , ne dersiniz.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

SON KONULAR

Geri