Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bu arada 23 ündeki planımıza acaba bunuda eklesekmi?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53629.0;topicseen

Etiketler

Hmm tamam,bu hafta kamptayım.
Haftayada Ankara,tamam tamam dur bakalım ayarlarım herhalde :
Ama Çanakkale şu anda benim için zor görünüyor ???

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hmm tamam,bu hafta kamptayım.
Haftayada Ankara,tamam tamam dur bakalım ayarlarım herhalde :
Ama Çanakkale şu anda benim için zor görünüyor ???

ankaraya AT mi gitsem STT mi hala kararsız kaldım orda neler yapacağımız bir kesinleşsinde

Çanakkale güzel olurdu ama, ters mevkilerde...bu gezide olmaz sanırım, oraya ayrı bir plan yapmak lazım....

Tempus' Alıntı:
ankaraya AT mi gitsem STT mi hala kararsız kaldım orda neler yapacağımız bir kesinleşsinde

Bu organizasyon,ailece felan çoluk çocuk hani sosyal proje
Bu organizasyonda çamurluk bi aksiyon olacağını zannetmiyorum.
Ama yinede sen bilirsin.

günaydın arkadaşlar.. Cem ben kolay kolay satmam navara yı merak etme... cok baba araba ben memnunum dediğin gibi bakımını zamanında yaptır yürü git hiçbir derdi yok eh batarsakta sizler varsınız.... ;D hafta sonu şiledeyiz programı tekrar yazayım ben.....taşdelen migros 8.30 buluşma hareket saati 8.45 gözlemecilerde kahvaltı ve göle gidiş hafif gezi ve ormana dalış vede batış pozisyonları... öğleden sonra saat 15.00 gibi darlık baraj gölüne geçiş vede yiyenbilir moduna geçiş vs vs....... haftaya ankaradayız....17/18 haftasında istirahat veriyoruz 23/24/25 iğneada datız oranın programınıda daha sonra vereceğim müsadenizle ....anlaşıldığı gibi program baya dolu kendinize iyi bakın arkadaşlar bize lazımsınız.... ;D

çanakkale ayrı program kaldırır bencede...bir hafta sonuda orayı hazırlayalım güzel olur bencede....

Vay vay vay,abiiiii,nasıl bi programdır yaaa nefes almadan devam diyosun,yürü be abiii yakışır valla ;D
Bülent abime kim yaşlı derse furirim oni daaa ;D

Acıbadem den Taşdelen migrosa nasıl giderim arkadaşlar?