Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aytuğ,sen daha satmadınımı koreliyi,Murti satıcak felan diyodu bi aralar
erkan aga seneye düşünüyorum... bende plan çok ya.. yatırım modundayım allah nasip ederse 45 den sonra fazla çalışmayı düşünmüyorum. ama zaman şartlar ne gösterir bilemem

Etiketler

Bakkan' Alıntı:
Acıbadem den Taşdelen migrosa nasıl giderim arkadaşlar?

şile otobanına gireceksin. sarıgazi geçişini geçtikten sonra ilk ışıklardan göbekten sola döneceksin o yol seni taşdelen içine çıkaracak .

Bakkan' Alıntı:
Acıbadem den Taşdelen migrosa nasıl giderim arkadaşlar?
Burak, aytuğ'un dediği gibi sola girme, o köy yolu...işıklardan 50 mt şile yönüne doğru devam et...migros yolun solunda içeride kalıyor.bizim araçları yol kenarında görürsün büyük ihtimalle..telsizde CB 25 kanaldayız,

ee Erkanım yanımda hep gençler var kardeşim... maharet onlarda aslında..... Aytuğ gel sende sorentoyla boş ver batarsanda bat ne farkederki elbet çekeriz seni.... Burak bjk tesislerinde şile otoban yoluna gir ve devam et taşdelen tabelasını görünce devam et 1km ilerde solda migros var bizde zaten yol üstünde bekliyor olacağız görürsün ....olmadı telsizi acık tut 25 kanaldan yönlendiririz seni.....

Anlaşıldı tamam.

arkadaşlar liste lütfen ....Olcayto ona göre alışveriş yapacak haberiniz ola......

tamam abi. olmadı müsait bi yerlerde bırakırım arabayı. ;D ;D kürşad kardeşim var.

Bülent abi alışveriş beraber mi yapılacak yoksa herkes kendi mi getirecek?

red34' Alıntı:
arkadaşlar liste lütfen ....Olcayto ona göre alışveriş yapacak haberiniz ola......

yok Burak Olcayto hallediyor biz ona ödemeyi yapıyoruz problem yok sen sadece kac kişisin onu belirt...

arkadaşlar, geçen haftadan içeceklerimiz var....kola-bira ve şarap...yani içecek almıyorum...bir tek ızgara yapabileceğimiz köfte alacağım ve su. diğer malzemeler, tabak , bardak vs. yeterli.özel istediğiniz birşey varsa alabilirim.....

Burakcığım , Metro alışveriş benim işyerinin arka tarafında , çok yakın, ondan ben bu işi üslendim, sonra pay ediyoruz....

Tamam abi sana zahmet.

hepsi dahil Burak ... bizim grubun alışveriş işinden Olcayto ( 5M MİGROS ) sorumludur.... inşaat işleri ise Cem ( AKUT ) sorumludur...

ee şirketi kurmak kolay olmadı Burak ... ama şimdi işler gayet kolay ve tıkırında gidiyor