Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Şirkette yapılacak iş varsa göreve hazırım Bülent abi. Arz ederim.

red34' Alıntı:
ee şirketi kurmak kolay olmadı Burak ... ama şimdi işler gayet kolay ve tıkırında gidiyor

liste şöyle herhalde.... burak 2 aytuğ 2 ben 2 olcayto 2 mert 2 cem 2 tolga 2 kürşat 1 başka...?

red34' Alıntı:
çanakkale ayrı program kaldırır bencede...bir hafta sonuda orayı hazırlayalım güzel olur bencede....
öyle tabi abide, anzak gunüne denk gelmesi güzel. Yada Zafer bayramı gibi bişeye denk getirelim

haftasonuna babamlar bilet almşlar erdek için cem abi kesin gelemicekte ben kurtulabilirsem gelicem

oo Cem yandı Mert başlar valla hakkında konuşmaya... kalan sağlar bizimdir desenize.......

tolgas' Alıntı:
haftasonuna babamlar bilet almşlar erdek için cem abi kesin gelemicekte ben kurtulabilirsem gelicem

Tolga,naaptın.
Alıştıra alıştıra söylesene ne hayatım
Mert bence Cem'in arabasını yakar ;D

cem abi dün deliriyodu zaten ;D bu haftada yalan oldu haftaya hakkını verıcem arabanın diye konusup duruyodu ;D

Erkan burada da yapılıyor mu böyle işlemler?
http://www.youtube.com/v/55tZFxqwe0Y&hl=en_US&fs=1&rel=0

Yapılır tabide,hangi amaçla yapıyolarki.Ona bakmak lazım...

Devam videosuda vardı da bulmak lazım
Çamur ve kaya ağırlıklıydı yanlış hatırlamıyorsam

BOSCH' Alıntı:
Devam videosuda vardı da bulmak lazım
Çamur ve kaya ağırlıklıydı yanlış hatırlamıyorsam

O açılan kanallar çamurda bi işe yaramaz.
O açılan kanallar,hareketsiz zeminde (kaya diyosun )
1-Faydalıdır,lokal kopmaların önüne geçer belki (ki bunu üreticide düşünmütür ve polimer v.s gibi yapı ile desteklemiştir )
2-Zararı,kuru zeminde maximum tutuş için gerekli olan alandan tırtıklamışlar demek, ki buda bu disiplinde çokta istediğimiz bişey değil.
3-Yararı,karlı zeminde biraz daha tutuş kazanırlar,oda açtıkları kanal derinliğine ve açılarına göre değişiyor...

Yapalım diye değilde, ilgimi çekti youtube da dolaşırken...
E sitede de Tekila ve Lastik tanrısı sensin diye bir fikrini almak istemiştim ;D

BOSCH' Alıntı:
Yapalım diye değilde, ilgimi çekti youtube da dolaşırken...
E sitede de Tekila ve Lastik tanrısı sensin diye bir fikrini almak istemiştim ;D

Bak yaa Tekila deme bana yaa ;D
Yarın sabah zaten kaçıyorum dağa

Ya,millet böyle çok oynuyo lastikleriyle felan.Ama işte hangi amaç için, neyi, ne kadar yaptığın önemli burda.
Yoksa ordaki heriflerde bizim gibi,bizden daha akıllı felan değiller.Sadece alet hırdavatları var zamanları var ve oynaşmayı seviyolar.
İnan bildiklerinden değil.Hele Amerikalıların önemli bi kısmının Moron olduğu göz önüne alındığında ;D ;D