Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,959

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

liste şöyle herhalde.... burak 2 aytuğ 2 ben 2 olcayto 2 mert 2 cem 2 tolga 2 kürşat 1 başka...?

red34' Alıntı:
çanakkale ayrı program kaldırır bencede...bir hafta sonuda orayı hazırlayalım güzel olur bencede....
öyle tabi abide, anzak gunüne denk gelmesi güzel. Yada Zafer bayramı gibi bişeye denk getirelim

haftasonuna babamlar bilet almşlar erdek için cem abi kesin gelemicekte ben kurtulabilirsem gelicem :D

oo Cem yandı Mert başlar valla hakkında konuşmaya... ;) kalan sağlar bizimdir desenize.......

tolgas' Alıntı:
haftasonuna babamlar bilet almşlar erdek için cem abi kesin gelemicekte ben kurtulabilirsem gelicem :D

Tolga,naaptın.
Alıştıra alıştıra söylesene ne hayatım :smiley:
Mert bence Cem'in arabasını yakar ;D

cem abi dün deliriyodu zaten ;D bu haftada yalan oldu haftaya hakkını verıcem arabanın diye konusup duruyodu ;D

Erkan burada da yapılıyor mu böyle işlemler?
http://www.youtube.com/v/55tZFxqwe0Y&hl=en_US&fs=1&rel=0

BOSCH' Alıntı:
Devam videosuda vardı da bulmak lazım :smiley:
Çamur ve kaya ağırlıklıydı yanlış hatırlamıyorsam

O açılan kanallar çamurda bi işe yaramaz.
O açılan kanallar,hareketsiz zeminde (kaya diyosun )
1-Faydalıdır,lokal kopmaların önüne geçer belki (ki bunu üreticide düşünmütür ve polimer v.s gibi yapı ile desteklemiştir )
2-Zararı,kuru zeminde maximum tutuş için gerekli olan alandan tırtıklamışlar demek, ki buda bu disiplinde çokta istediğimiz bişey değil.
3-Yararı,karlı zeminde biraz daha tutuş kazanırlar,oda açtıkları kanal derinliğine ve açılarına göre değişiyor...

Yapalım diye değilde, ilgimi çekti youtube da dolaşırken...
E sitede de Tekila ve Lastik tanrısı sensin diye bir fikrini almak istemiştim ;D

BOSCH' Alıntı:
Yapalım diye değilde, ilgimi çekti youtube da dolaşırken...
E sitede de Tekila ve Lastik tanrısı sensin diye bir fikrini almak istemiştim ;D

Bak yaa Tekila deme bana yaa ;D
Yarın sabah zaten kaçıyorum dağa :smiley:

Ya,millet böyle çok oynuyo lastikleriyle felan.Ama işte hangi amaç için, neyi, ne kadar yaptığın önemli burda. ;)
Yoksa ordaki heriflerde bizim gibi,bizden daha akıllı felan değiller.Sadece alet hırdavatları var zamanları var ve oynaşmayı seviyolar. ;)
İnan bildiklerinden değil.Hele Amerikalıların önemli bi kısmının Moron olduğu göz önüne alındığında ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR