Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,448
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Abi beeee ,kahvaltıyı bercestede yapsah ha,şöyle açık büfee,bol tereyı bol bal şeklinde ;D ;D

Etiketler

Bülent abi erken çıksak da günü kaybetmesek. Öğlen Ankarada olup kamp da takılsak, öğlen yemeği mangalı falan.
Nasıl olur?

saati söyleyin o zaman cocuklar ...benim için her saat müsait cocuk kısmı sizde nasıl olsa.... ben sabah 5 tede cıkarım yola .... ;D

kahvaltı berceste okeydir .... erken saatlerde daha bir güzel oluyor... ;D geriye hareket saati kalıyor......

red34' Alıntı:
1.5 saat sürer bu lastiklerle... ;D

;D

Abi bu durumda,saat 8:00 gibi Opetten teker döndürsek saat 9:00-9:30 gibi ordayız.
Bercesteden 10:30 gibi çıksak,öğlen vatkti Ankarada'yız

Bakkan' Alıntı:

Ne vallahımı,yaparız be Burak ne varki.
Ama eti v.s ayarlamak lazım

Ya böyle diyoruz ama,orda kaç kişi olur v.s yetermi yetmezmi felan ,bunlarıda düşünmek lazım :

Ankara proramı aşagıdaki gibidir arkadaşlar arz ederim... ;D sabah 06.00 opet (mehmetçik vakfı ) te buluşma hareket saati 06.15 7.30 / 8.00 berceste kahvaltı daha sonra da Erkanım doyduktan sonra .... ;D ankara ya hareket öğlen saatlerinde oradayız ve Erkan bize sacta kavurma yapıyor..... ;D tabii kalabalıktan yiyebilirsek..... ve cevaplar bekleniyor program okeymi... ???

Bülent abi bence ok program.

cihanülker' Alıntı:
erkan et işini müconun kasaba hallettirsene
burada paylaşırız hesabı dert değil

Müco gelirse ok dir.
Ama gelmezse,şöyle güzel bi etçisi olan varmı.Ankarada hesabı görürüz

Bu arada şimdi Ahmet abi ile konuştum 33" lik ;D sac ile küreği yolluyor.(bendeki ufacık bişey )

;D

Sana danalar kuzular kurban olsun be abim,sen istersinde ben yapmazmıyım

Dediğim gibi,sac ve kürek antalya dan geliyo,bi tek şöyle güzel kavurmalık et kalıyor abi

Haaa Cihan,orda ateş ve odun sıkıntısı olurmu :