Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,288
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

abi daha onceden benim almak istediğim ama sahibi olan serkan arkadasimizin satmakdan vazgeçtiği bir discovery 1 vardı v8, yukseltilmiş mt lastikli vinçli. onu tekrar satmaya karar verdi aytuğ aldı. hazır araç çevir kontağı vur dağlara taşlara. bizim discolardan daha dayanıklıdır hatta elektronik bişey yok abs hariç :smiley:

Etiketler

e güzel ya ....valla Aytuğun adına sevindim beni çekmek için bir disco daha geldi desene cok güzel cokkkk.... ;D iğneada gezisi daha sıkı gececek demekki... :D ah ahhh bir sen gelebilseydin Kürşat fıstık gibi olacaktı ;) para iş halledildimi bari... ???

red34' Alıntı:
e güzel ya ....valla Aytuğun adına sevindim beni çekmek için bir disco daha geldi desene cok güzel cokkkk.... ;D iğneada gezisi daha sıkı gececek demekki... :D ah ahhh bir sen gelebilseydin Kürşat fıstık gibi olacaktı ;) para iş halledildimi bari... ???

halleder aytuğ ya kirli çıkı o ;D

oda var Erkanım.. :D ama olsun ya genclere fırsat vermek lazım olmazsa yalandan batarız ya canları sağolsun..... ;D

arkadaşlar yol için 2 güzergah var biri otoban diğeride gerede den dalıp nostalji yaparak kızılcahamam ve kazan üzerinden gitmek hangisini tercih edersiniz.... ???

red34' Alıntı:
arkadaşlar yol için 2 güzergah var biri otoban diğeride gerede den dalıp nostalji yaparak kızılcahamam ve kazan üzerinden gitmek hangisini tercih edersiniz.... ???

Abi,ben otoban diyorum kendi adıma :smiley:
Malum çocuk var,hani eski yol,virajlı sebebiyle ...
Ama illa dersenizki eski yol,oda uyar bana :smiley:

benim içinde sıkıntı yok yinede bir sorayım dedim Erkanım.... ;) zaten yanılmıyorsam 3 arabayız.... ???

Bende otoban diyorum öğle yemeğini kampta yiyeyim sonra orda kudurucak zaman olsun :smiley:

anlaşıldı arkadaşlar hedef önce kahvaltı veeee sonra direkt olarak kamp alanı .... ;) bu arada Erkan tuvalet işi ne oldu haberin varmı... ??? yoksa ben akşam kaçacağım otele istemiye istemiye.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR