Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,448
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

saol Erkanım benim mahcup ediyorsun beni... valla kasap işini bilmem ben vede acaba kaç kilo lazım olacak bize asıl soru o .... ???

Etiketler

ya hareket işini daha erkene alalım kahvaltımız 2 saat sürer zaten , geç kalırız ankaraya
9 da filan bercestede olalım en geç bence. hatta 8 de orda olsak daha iyi.

Kürşat sabah 6 da buluşuyoruz zaten.. daha erken derken .... ??? 7.30 gibi orada oluruz kahvaltı sonrası devam zaten......

red34' Alıntı:
Kürşat sabah 6 da buluşuyoruz zaten.. daha erken derken .... ??? 7.30 gibi orada oluruz kahvaltı sonrası devam zaten......

tamama bi otobana girmeden buluşur birlikte gireriz olmazsa yada gişelerde buluşuruz

olur Kürşat haberleşiriz .....zaten problem olmaz opette de buluşabiliriz çünki ben eski şile yolundan giriş yapıcam ( kurtköy ).......

Aytuğ da aramıza discovery 1 ile katılmaya devam edicek ;D 2 kere geziye götürünce dayanamadı ;D halat bağlayacak yeni bir yancı bulmak lazım, Erayımı götürsek artık ;D

valla abi olaya ben açıklık getireyim... dün gece gittik serkanla anlaştık.. aytuğda bugün parasını ayarlıyor. hayırlısıyla yarın satışı yapacağız. bir aksilik olmazsa tabi ;D ;D

yeni bir disco daha aramıza katılıyor ;D ;D

evladım .. serkan kim... ??? araba tamamda ....gerisini acıkla sen canım benim... ;D