Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,448
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

abi daha onceden benim almak istediğim ama sahibi olan serkan arkadasimizin satmakdan vazgeçtiği bir discovery 1 vardı v8, yukseltilmiş mt lastikli vinçli. onu tekrar satmaya karar verdi aytuğ aldı. hazır araç çevir kontağı vur dağlara taşlara. bizim discolardan daha dayanıklıdır hatta elektronik bişey yok abs hariç

Etiketler

e güzel ya ....valla Aytuğun adına sevindim beni çekmek için bir disco daha geldi desene cok güzel cokkkk.... ;D iğneada gezisi daha sıkı gececek demekki... ah ahhh bir sen gelebilseydin Kürşat fıstık gibi olacaktı para iş halledildimi bari... ???

halleder aytuğ ya kirli çıkı o ;D

oda var Erkanım.. ama olsun ya genclere fırsat vermek lazım olmazsa yalandan batarız ya canları sağolsun..... ;D

arkadaşlar yol için 2 güzergah var biri otoban diğeride gerede den dalıp nostalji yaparak kızılcahamam ve kazan üzerinden gitmek hangisini tercih edersiniz.... ???

red34' Alıntı:
arkadaşlar yol için 2 güzergah var biri otoban diğeride gerede den dalıp nostalji yaparak kızılcahamam ve kazan üzerinden gitmek hangisini tercih edersiniz.... ???

Abi,ben otoban diyorum kendi adıma
Malum çocuk var,hani eski yol,virajlı sebebiyle ...
Ama illa dersenizki eski yol,oda uyar bana

benim içinde sıkıntı yok yinede bir sorayım dedim Erkanım.... zaten yanılmıyorsam 3 arabayız.... ???

Bende otoban diyorum öğle yemeğini kampta yiyeyim sonra orda kudurucak zaman olsun

Huseyin usta da bizle gelicek haber vericem onada

anlaşıldı arkadaşlar hedef önce kahvaltı veeee sonra direkt olarak kamp alanı .... bu arada Erkan tuvalet işi ne oldu haberin varmı... ??? yoksa ben akşam kaçacağım otele istemiye istemiye....

eh o zaman ettik 5 araba ...ha gayret şu işi artıralım Kürşat....