KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi daha onceden benim almak istediğim ama sahibi olan serkan arkadasimizin satmakdan vazgeçtiği bir discovery 1 vardı v8, yukseltilmiş mt lastikli vinçli. onu tekrar satmaya karar verdi aytuğ aldı. hazır araç çevir kontağı vur dağlara taşlara. bizim discolardan daha dayanıklıdır hatta elektronik bişey yok abs hariç
e güzel ya ....valla Aytuğun adına sevindim beni çekmek için bir disco daha geldi desene cok güzel cokkkk.... ;D iğneada gezisi daha sıkı gececek demekki... ah ahhh bir sen gelebilseydin Kürşat fıstık gibi olacaktı para iş halledildimi bari... ???
e güzel ya ....valla Aytuğun adına sevindim beni çekmek için bir disco daha geldi desene cok güzel cokkkk.... ;D iğneada gezisi daha sıkı gececek demekki... ah ahhh bir sen gelebilseydin Kürşat fıstık gibi olacaktı para iş halledildimi bari... ???
arkadaşlar yol için 2 güzergah var biri otoban diğeride gerede den dalıp nostalji yaparak kızılcahamam ve kazan üzerinden gitmek hangisini tercih edersiniz.... ???
arkadaşlar yol için 2 güzergah var biri otoban diğeride gerede den dalıp nostalji yaparak kızılcahamam ve kazan üzerinden gitmek hangisini tercih edersiniz.... ???
anlaşıldı arkadaşlar hedef önce kahvaltı veeee sonra direkt olarak kamp alanı .... bu arada Erkan tuvalet işi ne oldu haberin varmı... ??? yoksa ben akşam kaçacağım otele istemiye istemiye....