Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,167

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar.. Aytuğ hayırlı olsun bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle kardeşim......

Günaydın, evet Aytuğ hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Günaydın arkadaşlar...
yeni araç hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın...

tşk ler. inşallah dostluğumuz grubumuz bozulmadan uzun yıllar beraber kullanmak dileğiyle. ;D

eh birde arabanın resimlerini görsek daha güzel olacak desek.... ;D ayıp olmaz değilmi.... ???

red34' Alıntı:
eh birde arabanın resimlerini görsek daha güzel olacak desek.... ;D ayıp olmaz değilmi.... ???

abı yakında resımler çünkü şuan oktay ustanın orda yayları değişiyor 4 yay alıp biraz düşürücem çok yüksek geldi bana ;D herkes yükseltir ben düşürüyorum. ;D ;D

fazla düşürmeseydin ... sonra Mertin diline düşersin valla battıda çektikte.... ;D uğraş dur ....

yok abı suan 4 ıncch falan 3 ınche dusecek 33 lastık olucak yıne altında ;D ;D o mertın battıgı heryerden cıkarım ... ben onu bı batırıyım bı dalga gecıcem gor sen

sana kolay gelsin o zaman .... Merti batırmak problem değil her an hazır zaten o..... ;D

hayırlı olsun altug abı gule gule kazasız belasız kullanırsın inşallah

saol Aytuğ bu hafta dediğin gibi ayrıyız malesef .... :-\ ama acısını iğneada da cıkarırız merak etme bütün işlemler tamam ....