Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,067

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Yola çıkacak tüm arkadaşlara, iyi yolculuklar...güle güle gidin gelin...aklımız ve kalbimiz sizlerle....dikkatlıi olun...

Burakcığım , bende PMR var ama nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum...evde misafir olduğu için , ya bulundukları yere gidiyorum, ya eve gidince çıkıyoruz.... :-[ :-[

olcaytogezer' Alıntı:
Yola çıkacak tüm arkadaşlara, iyi yolculuklar...güle güle gidin gelin...aklımız ve kalbimiz sizlerle....dikkatlıi olun...

Burakcığım , bende PMR var ama nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum...evde misafir olduğu için , ya bulundukları yere gidiyorum, ya eve gidince çıkıyoruz.... :-[ :-[

abi senin esaret ne zaman bitiyoo?? ;D

bu arada sayfaya birgün girmedik arkamızdan ne dedikodular dönmüş... ;D ;D

siz sağlıkla bir gidin gelin ankaraya...

ondan sonra soracağım ben size ;D ;D

konuş Mert konuş... :D amma salladık arkandan yaaa... ;) sonuçta yine seni batırmaya karar verdik .... ;D

Mert ben ankaradan geldigimiz hafta sonu Derya abininde katkilari ile SUZUKI MELETEN gezisi yapicam ;D ;D ;D belgradin derin kanalli rampalarina vurucam suzicikleri bizde cayimizi demler iceriz ;D ;D ;D

ya bende baktım cocuğa yazık olmuş sen arabayı yap cıkar git 30 dakika sonra kaza geçir tamamen şans .... :mad: kendi arabam gibi üzüldüm cocuğa yazık...... :-[

Tempus' Alıntı:
Mert ben ankaradan geldigimiz hafta sonu Derya abininde katkilari ile SUZUKI MELETEN gezisi yapicam ;D ;D ;D belgradin derin kanalli rampalarina vurucam suzicikleri bizde cayimizi demler iceriz ;D ;D ;D
bak bız bu hafta nasıl cay demlıyoruz mertı batırırken bunlarda mert batırma operasyonu on kesfi

DSC03847.jpg

DSC03837.jpg

DSC03837.jpg

DSC03861.jpg

DSC04057.jpg

arkadaşlar bu son fotolarla ilgili yarın birkaç video ve foto yayınlayacağım... hatta yeni sayfa açacağım... "disco 2 VS 2 adet vitara"... ;D

cemle tolga ne demek istediğimi anlar ;) ;)

Tempus' Alıntı:
yuh tolga yuhhhh ;D ;D ;D video goruntuleri var o manda yuvasindan en iyi ben gectik yavaslamadim bile ;D

Bana söyleneni söyledim,en iyisi fotoğraf video falan ispat etmen lazım ;)

tolgameltem' Alıntı:
Bana söyleneni söyledim,en iyisi fotoğraf video falan ispat etmen lazım ;)

bakma sen o soylenenlere, ben sadece cihana biye sen girersen bende girerim dedim, cihan abi girdi bende girdim ama ben daha iyi gectim , zaten en iyi gecen iki arac birisi defender birisi bendim digerleri baya debelendi ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR