Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,121

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Yola çıkacak tüm arkadaşlara, iyi yolculuklar...güle güle gidin gelin...aklımız ve kalbimiz sizlerle....dikkatlıi olun...

Burakcığım , bende PMR var ama nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum...evde misafir olduğu için , ya bulundukları yere gidiyorum, ya eve gidince çıkıyoruz.... :-[ :-[

abi senin esaret ne zaman bitiyoo?? ;D

bu arada sayfaya birgün girmedik arkamızdan ne dedikodular dönmüş... ;D ;D

siz sağlıkla bir gidin gelin ankaraya...

ondan sonra soracağım ben size ;D ;D

konuş Mert konuş... amma salladık arkandan yaaa... sonuçta yine seni batırmaya karar verdik .... ;D

Mert ben ankaradan geldigimiz hafta sonu Derya abininde katkilari ile SUZUKI MELETEN gezisi yapicam ;D ;D ;D belgradin derin kanalli rampalarina vurucam suzicikleri bizde cayimizi demler iceriz ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54042.0

suna bakin ya yazik...

ya bende baktım cocuğa yazık olmuş sen arabayı yap cıkar git 30 dakika sonra kaza geçir tamamen şans .... kendi arabam gibi üzüldüm cocuğa yazık...... :-[

valla bende abi ama kazada can kaybi olmamasi bile mucize ucuz atlatmislar.

Tempus' Alıntı:
Mert ben ankaradan geldigimiz hafta sonu Derya abininde katkilari ile SUZUKI MELETEN gezisi yapicam ;D ;D ;D belgradin derin kanalli rampalarina vurucam suzicikleri bizde cayimizi demler iceriz ;D ;D ;D
bak bız bu hafta nasıl cay demlıyoruz mertı batırırken bunlarda mert batırma operasyonu on kesfi

arkadaşlar bu son fotolarla ilgili yarın birkaç video ve foto yayınlayacağım... hatta yeni sayfa açacağım... "disco 2 VS 2 adet vitara"... ;D

cemle tolga ne demek istediğimi anlar

tolgameltem' Alıntı:
Kürşat senin için çamur havuzuna giremedi diyorlar ama ;D ;D ;D

yuh tolga yuhhhh ;D ;D ;D video goruntuleri var o manda yuvasindan en iyi ben gectik yavaslamadim bile ;D

Tempus' Alıntı:
yuh tolga yuhhhh ;D ;D ;D video goruntuleri var o manda yuvasindan en iyi ben gectik yavaslamadim bile ;D

Bana söyleneni söyledim,en iyisi fotoğraf video falan ispat etmen lazım

tolgameltem' Alıntı:
Bana söyleneni söyledim,en iyisi fotoğraf video falan ispat etmen lazım

bakma sen o soylenenlere, ben sadece cihana biye sen girersen bende girerim dedim, cihan abi girdi bende girdim ama ben daha iyi gectim , zaten en iyi gecen iki arac birisi defender birisi bendim digerleri baya debelendi ;D ;D ;D