KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yola çıkacak tüm arkadaşlara, iyi yolculuklar...güle güle gidin gelin...aklımız ve kalbimiz sizlerle....dikkatlıi olun...
Burakcığım , bende PMR var ama nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum...evde misafir olduğu için , ya bulundukları yere gidiyorum, ya eve gidince çıkıyoruz.... :-[ :-[
Yola çıkacak tüm arkadaşlara, iyi yolculuklar...güle güle gidin gelin...aklımız ve kalbimiz sizlerle....dikkatlıi olun...
Burakcığım , bende PMR var ama nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum...evde misafir olduğu için , ya bulundukları yere gidiyorum, ya eve gidince çıkıyoruz.... :-[ :-[
Mert ben ankaradan geldigimiz hafta sonu Derya abininde katkilari ile SUZUKI MELETEN gezisi yapicam ;D ;D ;D belgradin derin kanalli rampalarina vurucam suzicikleri bizde cayimizi demler iceriz ;D ;D ;D
ya bende baktım cocuğa yazık olmuş sen arabayı yap cıkar git 30 dakika sonra kaza geçir tamamen şans .... kendi arabam gibi üzüldüm cocuğa yazık...... :-[
Mert ben ankaradan geldigimiz hafta sonu Derya abininde katkilari ile SUZUKI MELETEN gezisi yapicam ;D ;D ;D belgradin derin kanalli rampalarina vurucam suzicikleri bizde cayimizi demler iceriz ;D ;D ;D
bakma sen o soylenenlere, ben sadece cihana biye sen girersen bende girerim dedim, cihan abi girdi bende girdim ama ben daha iyi gectim , zaten en iyi gecen iki arac birisi defender birisi bendim digerleri baya debelendi ;D ;D ;D