Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,067
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar... maşallah ya neler yapmışsınız öyle harika olmuş valla.... iğneada dönüşü acilen sizin rotaya tekrar dalmamız gerek cocuklar yoksa hayatta kabul etmem resimlerinizi..... ;D hadi bakalım şu resimleride atında neşemizi bulalım ve tabii sayfa adınıda......

Etiketler

günaydın abi, ankarada çok büyük aksiyon kaçırdın, ben böyle bir görüntü görmemiştim şimdiye kadar camle trophy filan hariç ;D çağların koca vx80 i bir yarığa girdi, sağlı sollu V şeklinde, araba tutunamadi yana yattı, hüseyin ustanında bilgileri sayesinde, 3 tonluk araba iki arabayla vinçlenip 2-3 metrelik yarıkdan yukarı çekildi ;D video ve fotografları düşer yakında, helal olsun çağlarada oraya girmeyi benim gözüm yemedi. araba da da ufak tefek pasta cila işleri dışında bir hasar olmadı

valla Kürşat baktım kamp alanı panayır moduna geciyor bende ufaktan gidenbilir moduna gectim eski ankara - istanbul yolundan nostalji yaparak döndüm yolda bomboştu ama manzara harikaydı eh birde yolda yiyenbilir oluncada baya keyifli bir dönüş gerçekleştirdim kendi adıma.... resimlere şimdi baktım baya aksiyon olmuş ama arabanında oradan cıkamıyacağı bir gerçek abisi..... allahtan fazla bir problem yaşanmamış......Günaydın Burak yolculuk rahat gectimi bari... ??? ama asıl bomba bizimkiler burada azmışlar..... ;D onların resimleri bekliyorum...tabii bu arada Aytuğu da evde bırakmışlar galiba.... ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54217.40

abi buraya koydular birkaç foto ama bu fotolar aksiyonun bitişi öyle diyim, o vx80 o kanalda yatiyordu sere serpe ;D

doğrudur Cem gittiğiniz yol eski kırklareli - istanbul yoludur siz başında aksiyon yapmışsınız ileride orman başlar ve virajları da baya iyidir ve etrafta harika bir çam ormanıdır tabiki manzara da doyumsuzdur kardeşim.....

abi o kanala araba öyle enlemesine girmedi, kanalın içinden yukarı çıkıyordu ;D sonra çıkartırken öyle çektiler

Bülent abi, kürşat la önlü arkalı geldik, gayet güzeldi.

onları gördüm Kürşat ... diğerleri eklendikçe bakarız ara sıra.....ben bizimkilerin fotolarını bekliyorum asıl.....ve şunu da anladımki ben KENDİ EKİBİMİ ÖZLEMİŞİM YAW......... ;D

cemtascioglu' Alıntı:
ups mert bızım yazlıga geldı ordan gıttık gelırmıydın tahmın etmedım valla ama teklarlıycaz yakında

bulen abı aslında o yol ıgne adayada gıdıyor

;D ben sana degıl merte kızgınım.. neyse yazdım bı kenara

Aytuğ sen dayan kardeşim intikamını alırız yavaş yavaş.... ;D Mert cocuğum bittin sen bittinnnnn..... ;D

red34' Alıntı:
Aytuğ sen dayan kardeşim intikamını alırız yavaş yavaş.... ;D Mert cocuğum bittin sen bittinnnnn..... ;D

abi yok ınan baska seye kızgınım. 1 hafta basımın etını yedı arabayı aldın bu hafta deneyecegız dıye. gezı ayarladım ben pazara dedıkı cumartesı gece cok ıctım gec kalktım pazar gunu oglen dedı bana bunu sonrada gezıde.. sen degerlendır gerısını.

olm gündüz dedim ya sana... akşam kuzenle silivriye gidicez diye... gecede dönemedik.. bide üstüne içince... yalan oldum..

affet beni kardeşim... ordan cemlerin yanına uçtum affettiririm ben kendimi...

bülent abi ben bitmem de... eğer hepiniz bizim rotaya girerseniz, siz bitersiniz ;D ;D onun garantisini veririm...

di mi cem???

ee kaşındın sen ... hodri meydan sana bakalım kim bitecek..... ;D iğneada dan sonraki ilk program sizin eteap olsun canım ne dersin...... ??? Aytuğ hazırlan abicim bu arkadaşın kaşıntısı var .... ;D