tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 12 Nis 2010 #1,553 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54261.0 haftasonu gezimizz
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 12 Nis 2010 #1,554 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: onları gördüm Kürşat ... diğerleri eklendikçe bakarız ara sıra.....ben bizimkilerin fotolarını bekliyorum asıl.....ve şunu da anladımki ben KENDİ EKİBİMİ ÖZLEMİŞİM YAW......... ;D Genişletmek için tıkla ... eyvallah Bülent abi, bizde sizi özledik, her hafta alışmışız yaw...garip kaldık buralarda...
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: onları gördüm Kürşat ... diğerleri eklendikçe bakarız ara sıra.....ben bizimkilerin fotolarını bekliyorum asıl.....ve şunu da anladımki ben KENDİ EKİBİMİ ÖZLEMİŞİM YAW......... ;D Genişletmek için tıkla ... eyvallah Bülent abi, bizde sizi özledik, her hafta alışmışız yaw...garip kaldık buralarda...
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 12 Nis 2010 #1,555 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri arkadaşlar... bu yeni ekip ismimizin altına... 2 kelimelik yada en fazla 3 kelimelik bir slogan lazım bize... herkes bunu bir düşünsün... çok kısa, öz, bizi anlatan, ekip ruhumuzu anlatan bişi... hadi the team 34.... iş başına... ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri arkadaşlar... bu yeni ekip ismimizin altına... 2 kelimelik yada en fazla 3 kelimelik bir slogan lazım bize... herkes bunu bir düşünsün... çok kısa, öz, bizi anlatan, ekip ruhumuzu anlatan bişi... hadi the team 34.... iş başına... ;D
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Nis 2010 #1,556 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri artık THE TEAM 34 OLMADAN HİÇBİR YERE GİTMEMMMMMMMMMM...... benim ekibim bir tane valla... ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri artık THE TEAM 34 OLMADAN HİÇBİR YERE GİTMEMMMMMMMMMM...... benim ekibim bir tane valla... ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 12 Nis 2010 #1,557 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri the team 34 one life live it ;D ;D ;D
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Nis 2010 #1,558 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri kurban türkçeyi yeni söktüm... şunun birde türkçesini yazsan.... ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 12 Nis 2010 #1,559 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri the team 34 yerine team 34 mü yapsak acaba kısa ve öz, ingilizce de bir sakat durum yoksa the team çünkü malborocuların araçlardada yazıyor kıllandım
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri the team 34 yerine team 34 mü yapsak acaba kısa ve öz, ingilizce de bir sakat durum yoksa the team çünkü malborocuların araçlardada yazıyor kıllandım
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 12 Nis 2010 #1,560 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: kurban türkçeyi yeni söktüm... şunun birde türkçesini yazsan.... ;D Genişletmek için tıkla ... one life live it camel trophy sloganı abi, bir hayatın var onu yaşa, gerisini koyver gitsin , gibi bişey
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: kurban türkçeyi yeni söktüm... şunun birde türkçesini yazsan.... ;D Genişletmek için tıkla ... one life live it camel trophy sloganı abi, bir hayatın var onu yaşa, gerisini koyver gitsin , gibi bişey
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Nis 2010 #1,561 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri hımmm olabilir abisi fena da değil yani.... ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 12 Nis 2010 #1,562 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yok abi bu Land Rover ile çok özdeşleşmiş bir laf caponlara yazık olur ;D
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 12 Nis 2010 #1,563 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Siz naapmışsınız öyle beyler,Cem Mert,iyi aksiyon olmuş. Hele bi foto var,çamurlu su havada felan,çok güzel foto yaa
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Siz naapmışsınız öyle beyler,Cem Mert,iyi aksiyon olmuş. Hele bi foto var,çamurlu su havada felan,çok güzel foto yaa
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 12 Nis 2010 #1,564 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Erkan...AT'ler hala gelmedi mi????
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 12 Nis 2010 #1,565 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: Erkan...AT'ler hala gelmedi mi???? Genişletmek için tıkla ... Ops,16 nisan gibi geliyolar,fatak içinden ne çıkıcak kimse bilmiyor Abi,yarın bi hatırlatta ben bire bir bi konuşıyımda bakalım
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: Erkan...AT'ler hala gelmedi mi???? Genişletmek için tıkla ... Ops,16 nisan gibi geliyolar,fatak içinden ne çıkıcak kimse bilmiyor Abi,yarın bi hatırlatta ben bire bir bi konuşıyımda bakalım
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 12 Nis 2010 #1,566 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri tamam, telefonla ararım......bari bir tane bul, stepneye koyayım....30x9.5x15 lastiklere 195 stepne küçük kalacak, lazım olduğunda....
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri tamam, telefonla ararım......bari bir tane bul, stepneye koyayım....30x9.5x15 lastiklere 195 stepne küçük kalacak, lazım olduğunda....
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 12 Nis 2010 #1,567 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: tamam, telefonla ararım......bari bir tane bul, stepneye koyayım....30x9.5x15 lastiklere 195 stepne küçük kalacak, lazım olduğunda.... Genişletmek için tıkla ... bizimkilerden takariz abi gerekirse ;D ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: tamam, telefonla ararım......bari bir tane bul, stepneye koyayım....30x9.5x15 lastiklere 195 stepne küçük kalacak, lazım olduğunda.... Genişletmek için tıkla ... bizimkilerden takariz abi gerekirse ;D ;D ;D
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 12 Nis 2010 #1,568 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Tempus' Alıntı: bizimkilerden takariz abi gerekirse ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... olur...o zaman aksları uzatma parçası yaptırayım bari....bu arada böyle yazdığına göre gelmen kesinleşti...sevindim...
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Tempus' Alıntı: bizimkilerden takariz abi gerekirse ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... olur...o zaman aksları uzatma parçası yaptırayım bari....bu arada böyle yazdığına göre gelmen kesinleşti...sevindim...