Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,803
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tamamm... geyiği kesin... birazda ciddi konular konuşalım... ;D

bülent abi haftaya hanımları ekiyoruz di mi??? ;D ;D

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
E olm kardeşi var,adını unuttum,pek muhatap olmadım kendisiyle ama ;D
Tanır beni,abi der bana hep ;D

Not:Küba gizli servisi okuyosa yandık ;D

;D ;D ;D

evet aynen... bunu acıklamakta korkarım bana düşecek ... ;D hadi hayırlısı..... :p

abi biz seni boş yere konvoy kaptanı yapmadık ;D ;D

kaptan demek herşey demek ;D ;D

kaptan demek tayfaları için kendini feda eden adam demek ;D ;D

bu geyik 4X4 aldırır : ;D (topice birşey yazarken bile 5 cevap gönderildi diyor, bugün 40 sayfayı bulur burası)

evet evet sonra dönüp arkama bi bakıcam kimse yok.... ;D yaparım sizler için beaaa..... ;)

aman abiii... teknik tabike takılıcaz... derdimizi anlatana kadar 3-5 sene geçer...

"hakim bey valllaaa billaaaa... iki gözümüz önümüze geyik yapıyoduk" ;D

Kmtn' Alıntı:
bu geyik 4X4 aldırır : ;D (topice birşey yazarken bile 5 cevap gönderildi diyor, bugün 40 sayfayı bulur burası)

valla almadıysanız hala, büyük hata.... ;D

ahh birde o mangal başında, telsizde geyikler varrr ;D ;D

red34' Alıntı:
ayıp ettin Kürşat derhal gel doldurayım depoyu... :D hemde garantili yakıt veriyoruz ha... :eek: bizden dolayı yani akaryakıttan dolayı gelecek zararlar tarafımızdan karşılanıyor amaaaaa tek şart en aşagı 1 ay öncesinden mal almaya başlamış olmanız ... ;) ben bunu yabancılara uyguluyorum size haydi haydi uygularım teklifimde herkese acıktır....buyrunnnnnn........dolsun depolar...... ;D

Mert duydun Atemiz Offroad Gurubu olarka yapiyorsun stickerlari araziye giderken yakıtlar sponsordan ve garantili ;D benden çok senin sevinmen lazım ;D

bülent abi... senin arka cama şölee küçücük "captain" mi yazsak azaba... böleee el yazısı gibi bişii???

abiciiimmm... aslan besleyen yemini düşünmez.... ;D ;D ;D

2 tercihiniz var silivri yada kandıra..... ;D kandıra dan sizi alıp parkur sonrası teslim ederim ben artık..... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.