Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,850
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

gezi başlığında paylaşırız ya ;D zaten TYT ve cherokee çekmekden gezemedik ;D

Etiketler

aytuğ, kürşat... ben bu fotoları koyuyorum... başkada bierşey dememize sanırım gerek yok ;D ;D

diğer çektiklerimi valla koymuyorum... ;D

DSC_0019.jpg

DSC_0113.jpg

DSC_0115.jpg

DSC_0117.jpg

valla arabayi yaptim yapali en keyif aldigim gezilerdenb iriydi hersey dozundaydi, camur dozunda, batma dozunda. cekme dozunda, su gecisleri nehir yatagi rotasi vs cem keske olsaydin ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
varya cem 2 haftadir gazı verip verip sonra sne gelmiyorsun he ;D

Bu arada benim arabayı aldım şanzıman yenilendi, 3000 e maloldu yaklaşık ama işin garibi zorladım test için hararet gene yandı :smiley: ustayla karar verdik zaten senin araçda hararet sorunu yok müşürlerden biri arızalı heralde dedi, kullan sen korma hafta içi gel bilgisayara bağlatıp arızalı parçayı tespit ettirip değiştireyim dedi :smiley:

aslında şanzumanı toplarken bütün elektronik zimbirtiları müşürleri test etmiş sorunsuz çalışıyorlarmış ama sanırım içeride ısınınca saçmalıyor birisi.

Kürşat senin arabanda elektronik falan var mıydı?

Bilgisayara falan bağlatıryorsun da ne iş anlamadım ;D

Toyota şanzımanı mı var arabada acaba ;D ;D ;D

tolgameltem' Alıntı:
Kürşat senin arabanda elektronik falan var mıydı?

Bilgisayara falan bağlatıryorsun da ne iş anlamadım ;D

Toyota şanzımanı mı var arabada acaba ;D ;D ;D

Tolga ben ankaraya gelince sana disco2 yi bir tur vereyim en iyisi atiyon tutuyon arkamizdan daha araba neci bilmiyorsun be ;D ;D ;D disco disco bu ya her turlu konfor, elektronik donanim mevcut ;D

sanzuman hararet yapinca arac kendisini korumaya alip belli devirde belli hizda gitmene izin veriyor mesela vites yukselttirmiyor benden akilli ;D

kürşat.. bak uçan jeep in sonu ;D

geçen hafta hasar aldığı hasarım bu haftaki yansıması ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53859.0;topicseen

mertozzy' Alıntı:
kürşat.. bak uçan jeep in sonu ;D

geçen hafta hasar aldığı hasarım bu haftaki yansıması ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53859.0;topicseen

abi zaten olmazsa şaşarım, ki bunla bitmez şanzumanında ömrünü yedi o uçuş oda patlar

Mert,sende bu Kürşat'a uydun yaa.
Ulan sizin dilinize düşene kadar,gidip köprüden atlamak daha iyi be :D

Erkan ne oldu be ben senin hakkında arkandan ileri geri konuşmadım ;D önünden konuşurum o ayrı ;D

Japon çektik amerikan çektik ;D üstelik biz şilede japon çekerken Derya abide belgrad da Müco Japonunu çekiyormuş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR