Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,626
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Uleenn bi daha mı, LR ye çektirmem kendimi. Bu ne arkadaş, iyiki bir çektiniz, zorla fanatik yapıyosunuz adamı.
Bundan sonra LR nin arkasından gitmem. :D

Etiketler

evet... iğneada yolcusu kalmasın..

bülent abi son liste aşağıdaki gibi... tabii bildiğim kadarıyla

1- Mert - Özlem
2- Bülent - Ayşe
3- Olcayto - Gülden
4- Kürşat - Hülya
5- Cem - Ayça
6- Tolga - Gevher ;D
7- Burak - Özlem
8- Aytuğ - Ayşen

bildiğim son hali bu... başka???

bizim kopek mevzusu daha netlesmedi kopegi hulyanin annesine birakiyoruz onlarin bir plani varmi yokmu onu ogrenmemiz lazim.

kopek sokakdan alinma kurt kirmasi, Hulya hayatta pansiyona birakmaz, kuzenimiz bakiyordu biz yokken o samsunda, yada hulyanin ailesine birakiyorduk, onlarda 23 nisanda tatil plani yapiyormus sanirim, o yuzden gelme ihtimalimiz baya dustu. bize rezervasyon yaptirmayin, son dakkada degisirse durumumuz buldugumuz yere siginiriz.

mertozzy' Alıntı:
evet... iğneada yolcusu kalmasın..

bülent abi son liste aşağıdaki gibi... tabii bildiğim kadarıyla

1- Mert - Özlem
2- Bülent - Ayşe
3- Olcayto - Gülden
4- Kürşat - Hülya
5- Cem - Ayça
6- Tolga - Gevher ;D
7- Burak - Özlem
8- Aytuğ - Ayşen

bildiğim son hali bu... başka???
benle uğraşma bak yanlış ata oynuyosun ;D

arkadaşlar iğneada programı 7 oda olarak bağlanmıştır... bundan sonra gelirim diyen arkadaşlar başka bir pansiyonda kalacaklardır bilgilerinize...bugün ben avans yolluyorum gerisini sonra konuşuruz.......kolay gelsin.......

tmm abi... payımıza düşeni söylersen bizde sana yollayalım... ;)

sen bittin olmmm... bitttiiiinnnnn......... ;D ;D

daha ne derelere sokucam seni....

Mert daha fazla uğraşma,Tolga yakında aracıda bu renklere bürüyecek :D

Bülent abi,pazar sabahı yol programı bellimi abi,hareket saati,buluşma noktası felan ;)

en sonunda alıcam bı kutu yaglı boya ;D

Ankara ctesi değil mi?
Onun programını da yapalım artık bence.
Bülent abi ne diyorsun?

olabilir arkadaşlar yapalım da acaba şu meşhur tuvalet geyiği ne oldu .. ??? aranızda bilen varmı acaba... ??? bana kalırsa sabah saat 9 gibi temdeki opette ( mehmetcik vakfı ) buluşulur oradan 9.15 gibi hareket edebiliriz öğleden sonra zaten ankara dayız....hatta arzu edersenizde yolda güzel bir kahvaltı yapılabilir siz karar verin ben uyarım kahvaltı opettede yapılabilir ben her teklife uyarım sizleri dinliyorum ..... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

SON KONULAR

Geri