Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,771
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

şimdi bide bunlar benim batmış fotomu koydular ya... ;D ;D

ondan sonra beni geri çektiler... ben sonraki denemede ordan geçtim... ;D onun fotosunu çekmediler...

peki sonra noooldu... aynı yerden suzi geçerken battı... ben çektim de çıktı.. akvaryum gibi su doldu arabaya... bak dikkat edin bizim gezide onunda fotosu yok ;D ;D

ama centilmenlik anlaşmamız gereki ben çekmiş olduğum videoyu koymadım ;D ;D

ingiliz asaletinden geliyor bu tavrımızda ;D ;D her çektiğimizi koysaydık... sitede yer kalmazdı... ;D ;D ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
sen sahılde bnm ındıgım yere ınseydın orda land rover anıtı olurdu bıdahada alamazdın arabanı ;D sonra gezı duzenlerdık land rover anıtı die ;D ;D ;D

neden inmedim??? bir sorr... ;D ;D

sizi anıt olmaktan kurtarmak için yukarda bekledim... ;D ;D

nitekim cemin araba anıt olmaktan benim sayemde kurtuldu... bu arada sırf orda iki kere çektim ;D ;D

nasıl koymadın koydunya ;D akvaryum gıbı oldu araba zaten dedım hatta

ben kendım gırdım cıktım orda yanlız dıkkatını cekerım ;D

ya canımmm... videolar yok ;) ;) ;)

o batış anınn... ordan lr tarafından kurtarılışın ;D ;D

ben ordan gectım ondan sonra cem abı dedıkı o kum tepesınden cıkarken bız ordan gecemeyız gerı gel obur taraftan cıkalım dedı öle dıyınce gerı cıktım ve kaldım yoksa sen gectıkten sonra 2 kere gectım senın kaldıgın yerden ;D

tolgas' Alıntı:
ben kendım gırdım cıktım orda yanlız dıkkatını cekerım ;D

anaaaaa.... nerden yalnız çıktın ??

ben ne çektim peki o arada.. içine su alarak ağırlaşmış arabanı değilde kuşlarımı çektim.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

orasını demıyorum mert abı bnm dedıgım yer cem abıyı cektıgın yer ben ordan kendım cıktım hanı senın ınmedıgın yer ;D ayrıca bnm kaldıgım yerde sende kaldın ;D

ya bundan sonra batanı çekmiyorum arkadaş... herkes inkar ediyooo ;D ;D ;D

açarım koltuğumu, alırım elime soğuk biramı, seyrederim yaaa... ;D

havalarda ısınmaya başladı zaten... ;D

Mert; sen bu suziciler ile yanında Kürşad filan olmadan bir yere gitme ;D

bu suziler anıtını dikmeye ant etmişler ;D

öle bişi yok abi ben kalınca daha cok eglenıyorum ;D mert abı kalınca dahada cok eglenıyorum ;D

Kmtn' Alıntı:
Mert; sen bu suziciler ile yanında Kürşad filan olmadan bir yere gitme ;D

bu suziler anıtını dikmeye ant etmişler ;D

abi sen diyorsun... ikisi oturmuş plan yapmışlar, orda gömeriz burda gömeriz diye... ;D

düşün bak en son aralarında konuşuyolardı... olm buda olmadı... napıcaz diye... ;D ;D ;D

ben herzama soluyorum kilosuna cussesine göre discolar çok ii gidiyo arazide ;D

valla ne yalan söyliiimm.. şu dediğin orantıyı bu hafta ormanda anladım...

anladım ki adamlar bu arabayı gerçekten bu iş için yapmışlar... özellikle tırmanışlarda gram güç kaybı olmadan sanki hayvan değil, sinek gibi çıktı...

bu arada biz özlemle arabaya hayvan diyoruz ;D ;D ;D bizim sokağa girdiniz mi yaklaşık 400 metreden çok rahat görebiliyorsunuz ;D ;D ;D

şuan itibari ile suzi ler tırsmış gibi geldi bana biraz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR