Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,705
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bülent abi,

bu toplanan para sanırım bizim yiyecek içeceklerimize de yeter... doğru mudur?

yoksa ayrıca mı toplayacağız yine??

Etiketler

ayrıca grubumuzun ihtiyacı olan tamir takım seti ---avadanlıklar-- şarj kablosu -- cır cır takımı --çeki halatları ortak fondan karşılanacaktır.benim aklıma gelmeyen diğer ihtiyaclarımızda yine bu fondan karşılanacaktır .... bu konuda sizlerden yardım bekliyorum.....bugüne kadar bütün kardeşlerimle sıcak bir iletişim kurduk hepiniz benim için birer kardeşsiniz ve bunun yaşam boyu sürmesini diliyorum yapmak istediğimiz bu oluşumun devamlı olması hepimizin menfaatinedir yanlış anlama olmasını istemem...ayrıca grubumuza yeni katılmak isteyenler içinde bir prosedür uygulamasına gecilecektir...öncelikle aracların seviyeleri yükseltilecek her türlü donanıma sahip olmaları sağlanacaktır ve gelen araclarında bu donanımlara sahip olması istenecektir.gruba katılmak isteyenler bugüne kadar toplanmış olan aidat paralarını ödemek zorundadırlar ...yine bu kişiler sizler tarafından onaylanmış ve kabul görmüş olmaları gerekmektedir.....saymak gerekirse...OLCAYTO..KÜRŞAT...MERT...BURAK...CEM...TOLGA...AYTUĞ...BÜLENT..... yapılacak oylamada bu kişilerin fikirleri oy cokluğu ile hayata geçirilecektir....

eksiklerimizi giderdikten sonra tabiki ortak harcamalarımızda kullanılacak MERT.....bu yazdıklarımız herkesin fikri alındıktan sonra uygulamaya geçirilecek katılmak istemeyenler olabilir aramızda ortak karar almamız şart.....

bülent abi... bence bu fonun en önemli kısımlarından biride şu.. hep aklımda çünkü... allah korusun birimiz birgün arazide ciddi hasar alsak... en azında çekici parasını vs karşılasak bile işini görmüş olur.. benim en çok takışldığım şey o çünkü.. uzun gezilere gidiyoruz ve başımıza gelebilir böyle bişi.. biri aks koparır, dif patlatır vs.. en azından tamircisine ulaşması için bile yeterli...

okeydir...

olcayto, bülent, mert ve aytuğ ok görüünyor şu anda... cemle tolgada okdir kesin.. bir kürşat kaldı şu anda.. oda verir sanırım

eksik olanları belirleyelim gerekeni yaparız arkadaşlar.... ;) herkes aklındaki eksikleri söylesin bizim için yeterli....

abi cemle konuştum... arabaya kilit taktırmaya gidiyormuş... ok dedi... tolgayla cemde ok...

bu arada cemlerdeki ekipman için fondan direk ödeme yapalım... dolaptan sonra... testere jeneratör vs gibi...

bülent abi... cihanla konuşurken ondaki buzdolabınıda sorar mısın???

dediklerine katılıyorum Mert....allah korusun herhangi bir sıkıntıda herkesin yardımına koşmamız şart onun içinde bu fon bizi olabilecek sıkıntılardan bir nebze olsun kurtaracaktır.....zaten biz her gezide iyi kötü bu parayı veriyoruz ha peşin vermişiz ha sonra vermişiz bir değişiklik yok arada......artı kalan paralar yiyecek ve içeceklerimize harcanacak kimse birşey düşünmeyecek sonucta.......

tamam Mert birazdan arayacağım Cihanı da..... araclarda olan malzemeler de bu fondan karşılanabilir sonucta ormanda Cem e şu agacı kes diyebiliyorsak bedelinede katılmamız şart benim düşüncem böyle en azından...... zaten bu yazdıklarımı iğneada gezisinde geniş bir şekilde herkese anlatacağım kimsenin kafasında bir soru işareti kalmasın diye.......

yeni anayasa taslağı nı sizlere sundum... ;) herkes düşüncelerini belirtirse sevinirim .......

abi bu arada buzdolabı buldum... 50 litre ile 90 litre arası... -18 dereceye kadar soğutma yapıyor... ama 600 € dan başlıyo fiyatlar ;D ;D

http://www.marinsogutma.com/urunler.htm

bu linkten inceleyebilirsiniz.. uygun derseniz ya bu adamdan alıcaz, yada alternatifini araştırıcaz...

Arkadaşlar aşağıdaki linke de bakın isterseniz,
tanıdığım kişilerdir. Görüşebilirim.

http://www.eltesanmobil.com/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR