Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,623
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Arkadaşlar bende fikirlerimi söyleyeyim, bu ekip ve aidiyet ile ilgili.

Biz zaten şuan Gezenbilir üyesiyiz ve bir aidiyet hissediyoruz bence. Gurup içinde gurup oluşturup, bazı prosedürlerle kendimizi kapatmak bana pek uygun gelmiyor. Hem sizlerle hem diğer gezenbilirci dostlarla olmak isterim. İmkanlar ve durumun elverdiği ölçülerde hobimi yaşamak isterim. Bu hafta beraber gezeriz, ertesi hafta bir başka dostumuzu da aramızda görmek veya onların gurubuna katılmak isteyebilirim. Tabiki herkesin beraber olmayı tercih ettiği kişiler olabilir, buna saygı duyuyorum, buda bir şekilde sağlanabilir.

Kürşata katılıyorum, kişiler imkanları dahilinde araçlarını donatmak ister. Herkes elindeki imkanla gelir ve bu malzemeler beraberce kullanılır. Offroad cularda bu böyle değil midir zaten. Para işini buna katmamayı tercih ederim. Önemli olan ortak paydada buluşmak. Zaten gezi öncesi harcama yapılıp ortak bölünebiliyor, özel istek olursa herkes kendi zaten getirir.
Sizlerle olmaktan son derece keyif alıyorum, yanlış anlaşılmak istemem.

Etiketler

red34' Alıntı:
anlaşıldı olaya el koymam gerek ... ;) her ikinizlede baş başa bir görüşme yapmam gerekiyor hazırlanın görüşme odasına..... ;D

öğretmenim ben valla bişi yapmadım.... aytuğ yaptııı :p :p :p

kaptan bu arada logolar peşpeşe bana geliyor... gevherle ortak bi çalışma yapıyoruz şu anda.... yaklaşık 14-15 alternatifimiz var... 2 kalıp üzerinden 7-8 uyarlama... ;D ;D

bakalım gevher hepsini toparlasın... biraz müdahale edicem... sonra yollarım hepinize ;)

yok bittiii... oynuyoruz şu an logolarla... zaten size max 3 tane göstericem..ordan oylayacağız
;D ;D

Mert İğneada taraflarından bir koku geliyor bu sefer, anlaşılan senin cezalar bir türlü bitmiyor ;D

BOSCH' Alıntı:
Mert İğneada taraflarından bir koku geliyor bu sefer, anlaşılan senin cezalar bir türlü bitmiyor ;D

yok abi bana bişicik olmaz artık ;D ;D

ama ben birilerini kesin batırıcam ;D ;D

LR Discovery 2 V8, 33" Discoverer STT
3" yükseltme, ön - arka - yan heryer demir
9100 Warn, Midland CB, Hi-jack, Hella 1000 gece görüşü : ))

E olmasın zaten....

BOSCH' Alıntı:
LR Discovery 2 V8, 33" Discoverer STT
3" yükseltme, ön - arka - yan heryer demir
9100 Warn, Midland CB, Hi-jack, Hella 1000 gece görüşü : ))

E olmasın zaten....

yok abiiii.... bazen oluyooo... bu hafta sonu komple gövdeyi oturttum... ;D ;D hemde iki kere... ikisinde de vinçle çıktım... ;D ;D

gebze rampadan sonra sola dönüş ...tavşanlıyı gectikten sonra sapaktan sağa dönüyorsunuz dere boyu devam edin ulaşırsınız ufak ufakta dere de oynayabilirsiniz ama taşlara dikkat edilmesi lazım şiri,n bir piknik yeridir.....

gebze rampa inildikten sonra sola döneceksiniz ama ben cok önceleri gittim şu an ne alemde tam bilemiyorum.......

Bülent Abi(umarım böyle hitap etmemin sakıncası yoktur) teşekkür ederim, maalesef yarıştan dolayı yer bulamadım ve burayı internette gördüm, umarım güzel bir yer çıkar(Kayınvalidem de bizimle gelecek te ;)...)

estafurullah kardeşim ne demek rica ederim.....valla bende baya oldu gitmeyeli ... bizim vatandaş anasını ağlatmadıysa bölgenin... gidilebilir derim sessiz ve sakin bir yerdi bir zamanlar.....dere boyu yürüyüş yapabilirsiniz vede ufak bir mangal keyfide tavsiye edilir... :smiley:

Valla yakın bölgede (anadolu yakasında) Aydos ve Ballıkayalar var..Aydos haftasonu çok kalabalık olabilir diye düşündüm, Ballıkayalar için ise bir fikrim yok, resimlerinden gördüğüm kadarı ile güzel ve sakin bir yere benziyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR