Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,487
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

2008 nisanında fotoğraf için gittiğimiz kerpe dönüşü uğramıştık ballıkayaya..

umduğunuz kadar güzel bulmayabilirsiniz, hem çok kalabalık hemde pek keyifli bir yer değildi...

Etiketler

demekki oralarıda halletmişler yazık olmuş diyelim..... ;) sakin yer arıyorsanız kerpe tarafı olabilir kefken olabilir sahilde çay iyi gider ama erken gitmeniz lazım eğer hava da güzel olursa vatandaş oraya da akın akın geliyor......balık yiyebileceğiniz 1-2 de yer var tavsiye edebilirim.......

Nezahat Gökyiğit botanik parkı olabilir, piknik de yapabilirsiniz (mangalsız)... burasıda araç sayısı kadar girişe müsade ediyor, ne kadar kalabalık dahi olsa rahatsız edici bir kalabalık olmuyor... daha evvel gitmediyseniz... düşünebilirsiniz...

Bülent Abi, maşallah CPS gibisin adım adım her bölgeden tarif veriyorsun :smiley:
NavTürk haritayı sana danışıp oluşturmalı bence ;D

fazla gezmenin sonuçları diyelim ... ;) bütün türkiye yolları ve dağ geçişleri aklımda eh araba da müsait olunca harika yerler görüyorsun kardeşim.... :smiley:

Valla haklısın Bülent abi, sizin istasyonun orada ve yanılmıyorsam Suadiye'de sizin arabayı görünce maaşallah demekten kendimi alamadım,
Erken gitmek konusunda ise haklısınız ama maalesef benim oğlum(6,5 yaşında, ellerinizden öper) saat 12'ye kadar yüzme kursunda, bu sebepten dolayı zaten gezilere de katılamıyorum.

o zaman en güzeli genç kardeşimin... :smiley: yüzme dersi bittikten sonra onu alıp polonezköyden sonra saklıkente doğru yolun sağında ve solunda güzel yerler var ... kendin pişir kendin ye tarzı ... bahçeleri de var onlardan birini tercih edebilirsiniz....çünki vaktiniz dar.....hemde temiz hava almış olursunuz nacizane tavsiye...... ;) valla arabayla baya uğraştık ama sonuçta iyi birşey ortaya cıktı tşk ederim.....biraz fazla iri oldu heryerde farkediliyor... :smiley:

Daha iyi ya...
Mert'in deyişiyle kamyon;) bırakın farkını göstersin...Gerçi Erkan kafaya taktı Rubicon'a bu gidişle aldıracak,
Erkan buralardaysan Tekila sözümü unutmadım merak etme ;)

tekila dersen Erkan hemen ortaya cıkar zaten .... ;D bir gün müsait olduğunda seni de bekleriz gezilerimize....hatta antreman olmadığı bir gün daha zevkli olur ... ;)

Her zaman beklerim ;)

Bülent abi naapıyım dayanamıyorum.Ama bişeyde söyliyimmi,tek başına ıh ıh keyifsiz.
Ancak böyle 3-5 kafa adamla,muhabbetle felan iyi gidiyor :smiley:

bak demedim mi..... ;D her zaman her yerde hazır ve nazır diyelim..... :D hele birde şu kilitli def i takalım sonrasına bakacağız artık......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR