Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 240,274
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

doğrudur Burak kardeşim... :smiley: cuma sabah 6.30 gibi 2.köprü girişindeki polis karakolunun önundeki geniş alanda buluşuluyor..hareket saati 07.00 cuma ve c.tesi gece kalınıyor pazar sabah kahvaltı sonrası dönüş yoluna giriliyor...program bu ....

Etiketler

havanın ne olacağı belli değil takip edicem ama yine de yanımıza mont ve kazak almayı unutmayalım iğneada da hava dönerse baya soğuk oluyor arkadaşlar......

Tamamdır abi, sen mesajında perşembe yolculuk var diyince şaşırdım ben.

red34' Alıntı:
bu hafta dinlenme haftasıydı....pek katılan yok galiba ben çalışıyorum zaten iş var perşembeye de yolcuyuz ammaaaa isteyen varsa kendileri bilir diyelim..... ;) kısa parkur isteyen varsa şile parkura girebiliriz 1-2 saat ...... Cem bence bir çizgi çekelim olabilir neden olmasın... ;)

AYDINAKTUG' Alıntı:
Herkese günaydın. Bu hafta sonu rally dışında etkinlik var mı acaba...
Teşekkürler

gunaydin, bu hafta sonu kimse offroad a gitmiyor sanirim :smiley:

belki ben MT leri sokturup AT leri bile taktirabilirim sicakliklar 20 derecelerin ustune cikiyor

ben bir gece önceden yer kapıcam burak .... ;D ağzımız alışmış bir kere kusura bakma.... ;) Aydın bey benim bildiğim bir etkinlik yok ama diğer gruplarda olabilir .....

Ben bu haftasonu on road takılıcam :smiley:
Bi ara egzoscuya uğricam.

Tempus' Alıntı:
gunaydin, bu hafta sonu kimse offroad a gitmiyor sanirim :smiley:

belki ben MT leri sokturup AT leri bile taktirabilirim sicakliklar 20 derecelerin ustune cikiyor

Selam Aydin

mesajlarini gordum gecmis sayfalarda ama bana bisey dedigini farkedemedim?

Arazideyiz sayfasında tek orman maceran kısmına yalnız cıkma gee gunduz farketmez ara takılayım peşine dedim. ve cep vermıştım. Cep 0506 993 2174

Teşekkürler

AYDINAKTUG' Alıntı:
Arazideyiz sayfasında tek orman maceran kısmına yalnız cıkma gee gunduz farketmez ara takılayım peşine dedim. ve cep vermıştım. Cep 0506 993 2174

Teşekkürler

ha ok o senmiydin :smiley: taniyamadim orda.

zaten artik yalniz cikmam bir daha, cikacak olursamda haberlesiriz cok saol :smiley:

İstanbul’da iyi kalitede su tespiti yapılan yüzme alanları şunlar:

“Büyükada Su Sporları Kulubü önü, Büyükada Seferoğlu Tesisleri Önü, Heybeliada Su Sporları Kulübü önü, Burgazada Su Sporları Kulubü önü, Kınalıada Su Sporları Kulubü önü, Kınalıada Ülker Restoran önü, Menekşe Plajı iskele önü, Riva Plajı, Poyraz Plajı, Riva Elmasburnu Plajı, Riva Su Ürünleri Plajı, Gülpınar Sahili, Albatros Sahili, Mimarsinan Sahili, Kumburgaz Sahili, Celaliye Beldesi Belediye Tesisleri önü, Kamiloba Beldesi Ağar Kamping önü, Durusu Karaburun ön deniz batı tarafı, Durusu Karaburun ön deniz doğu tarafı, Durusu Karaburun arka deniz, Karacaköy Ormanlı Plajı, Karacaköy Evicik Plajı, Karacaköy Çobankulu Plajı, Karacaköy Yalıköy Plajı, Binkılıç Çilingoz Plajı Dereağzı, Binkılıç Çilingoz Plajı, Yeniköy sahili otel önü, Yeniköy sahili köpek çiftliği önü, Caddebostan Plajı Büyük Kulüp arkası, Caddebostan Plajı Irmak Okulları arkası, Suadiye Plajı, Kısırkaya Plajı, Gümüşdere Plajı, Kilyos Plajı, Demirciköy Dalya Plajı, Demirciköy Uzunya Plajı, Rumeli Feneri Koyu, Rumeli Kavağı Plajı, Kocataş sahili, Tarabya Plajı, Emirgan sahili, Gümüşyaka Ankara Evleri Sitesi önü, Gümüşyaka Belediye çadır yeri mevkii, Çanta Beldesi Albayraklar Sitesi önü, Çanta Beldesi Kınalı Deresi mevkii, Silivri Marmara Uyumkent Sitesi önü, Silivri Semizkum Basınkent 4 sitesi önü, Silivri Semizkum çadır yeri mevkii, Silivri Altınorak Sitesi mevkii, Silivri Kumluk mevkii, Silivri Parkköy sitesi önü, Selimpaşa Beldesi Başkent Sitesi önü, Ağva Halk Plajı Mendirek yanı, Ağva Halk Plajı Çamlık mevkii, İmrenli Plajı, Akçakese Akkaya Plajı, Kabakoz Plajı, Uzunkum Plajı I, Uzunkum Plajı II (dere yanı), Uzunkum Plajı (orta nokta), Ağlayankaya Plajı, Ayazma Plajı, Ayazma Plajı Kumbaba Mevkii, Sahilköy Plajı, Kamil Abduş Gölü Mevkii, Dodo Beach Club önü, Küçüksu Plajı Göksu Deresi tarafı.” Doğrumudur????????????????????????? en iyilerini söyleyin bakalım.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.