Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,699
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
mert abı sen çekebılırsın ama td5 e cektırtmem kendımı ;D

tolga valla herkes çekebilir arkada uyuya uyuya gideriz mis gibi aksiyona geldiğinde ineriz daha havalı special car havasında ;D asfalt şeysi değiliz biz araziye gelince indirin deriz ;D ;D

Etiketler

ne bağlaması Tolga üstüne alır öyle giderim valla .... ;D sen dert etme yolda ben seni kollarım.... ;) hiçbir sıkıntın olmaz......

nekadar cabuk benımsedınız cem abıyle sen arabalarınızı ;D saol bülent abı sende olmasan bu diskocular tost yapıcak bizi ;D

tolgas' Alıntı:
nekadar cabuk benımsedınız cem abıyle sen arabalarınızı ;D saol bülent abı sende olmasan bu diskocular tost yapıcak bizi ;D

tecavuz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın ;D ;D ;D

Kmtn' Alıntı:
Mert için; Kürşad'ın suzi ye talip diyorlar ama ;D ;D ;D

aman abiii... insan land den inip suziye biner mi??? ;D ;D

bak yüksek sesle söyle... LAND ROVER...

şimdi birde bunu söyle... SUZUKİ...

hangisi daha dolgun ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
aman abiii... insan land den inip suziye biner mi??? ;D ;D

bak yüksek sesle söyle... LAND ROVER...

şimdi birde bunu söyle... SUZUKİ...

hangisi daha dolgun ;D ;D ;D

Mert; bana öyle geliyorki ilk gezide Kürşad; suzi kız ile sizi toz duman edecek ;D ;D ;D hepinizi suzi ci yapacak

arkadaşlar, bugün vincin projesi için sanayiye gittiğimde malum 8) arkadaşlarla karşılaştım ;D

Çok rica ettiği için (Cem) yazıyorum.....abi ne olur döner dönmez yaz, hanım sıgara için çıktığımı biliyor..dönmedi diye kayıp ilanı vermesin dedi.... ;D ;D..

Abi yaz , yorumu arkadaşlara bırak dedi ve devam etti......

arabayı aldığım ilk gece spora gittim..çıkışta terli terli arabaya bindim..marşa bastım, birdaha bastım, birdaha bastım...tık yok...bunları (Mert ve Aytuğ) aradım, pasta kesiyorlarmış..bekledim , terim buz gibi oldu geldiler.....

sabah kalktım, işe gidecem, marşa bastım, birdaha bastım, birdaha bastım, birdaha bastım, birdaha bastım............çekici çağırdım, sabahtan beri buradayım....iş güç hak getire.....durumumu anlatmak için siteye bile giremiyorum...ne olur aynen bunları yaz dedi.....

benden iletmesi...yorum size.......Bülent abi, ne dersin bu işe.... ???.. ;D ;D

Abi vallahi ben dedim vites pozisyon swich inde bir problem vardi ben gosteremedim, muhtemelen yarim saatlik is bir ara baktirmak lazim diye, hatta ben sali gunu ahbabim geliyor o swich bozuk degil muhtemelen ama yinede ismarladim ingiltereden bir tane. Bende swich arizasi verdi 2 kere son 15 gunde, ama araba calismamazlik etmemisti, sadece ariza yakip 5 dakka sonra sonduruyordu.

Ceme patlamis sansina sanirim, zaten servise goturmus dedigine gore sadece soketlerinde sorun varmi yerine oturmemis heralde o sorunda cozulur.

sanirim benim disco benim onu satmama kizdi cem e hosgeldin dedi ;D

bende uzuldum dunden beri keske cem e vermeden once o vites pozisyon swich inide elden gecirtip verseydim . boyle calismamazlik filan yapacagi aklima bile gelmed. araba vites pozisyonunu algilayamadigi icin Park a alindigini algilamiyor ve calismiyor. Aslinda boyle bir sorun da yoktu ama sanzimani yenilediklerinde tekrar sanzimani takaren o swich i filanda sokup taktilar, duzgun monte edemediler heralde...

cok uzgunum tekrar cem

Ya kardeşim herkes söylüyor, bi haklı payı var demek, dinlemek lazım.

Kürşat az önce Cem le konuştum. Hazır yakalamışken birkaç şey daha değiştirmiş servis. Gelince kendi anlatır. ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Ya kardeşim herkes söylüyor, bi haklı payı var demek, dinlemek lazım.

Kürşat az önce Cem le konuştum. Hazır yakalamışken birkaç şey daha değiştirmiş servis. Gelince kendi anlatır. ;D ;D

allah allah ne degistirmisler acaba degisicek bisey yoktuki o arabada yahu?

ahahahahaahahaha çok güldüm ya ;D kürşat abı senın araba tek marş dimi sıkıntı yok ;D suzukinin gözünü sevim ;D pis landcı enişte;D baya bi apışmışssındır marş basmayınca ama;D o an suratını gormek ısterdım;D

tolgas' Alıntı:
ahahahahaahahaha çok güldüm ya ;D kürşat abı senın araba tek marş dimi sıkıntı yok ;D suzukinin gözünü sevim ;D pis landcı enişte;D baya bi apışmışssındır marş basmayınca ama;D o an suratını gormek ısterdım;D

yok yok suzukide bir sorun yok simdilik, sadece belgrada girdim dun, ondeden su aliyor iceri, bir camurdan girdim, ayak paspaslarinin oraya su geldi, oysa su kapi seviyesine cikmamisti, motor tarafindan bir yerden bir sizma var baktiricam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR