Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bana bak sabah sabah kaşınma... ;D istasyonun kapısı team 34 e sonuna kadar acık sende biliyorsun bırak bu işleri..... ;)

red34' Alıntı:
bana bak sabah sabah kaşınma... ;D istasyonun kapısı team 34 e sonuna kadar acık sende biliyorsun bırak bu işleri..... ;)

abi istasyonda kapı yokki... cebinde parası olan altında araba olan herkese açık ;D ;D ;D ;D derrmmmiiiişşşiiiimmmm...

canım abim tabi ki şaka... uğrarım ama bir ara... böle bizim gruptan birilerini görmedim mi hafta geçmiyor yawww... ;D

buda tiryakilik yaptı....

mertozzy' Alıntı:
abi istasyonda kapı yokki... cebinde parası olan altında araba olan herkese açık ;D ;D ;D ;D derrmmmiiiişşşiiiimmmm...

canım abim tabi ki şaka... uğrarım ama bir ara... böle bizim gruptan birilerini görmedim mi hafta geçmiyor yawww... ;D

buda tiryakilik yaptı....

gelincede kovuyosun kardeşim bu nasıl bi çelişki ;D

yok abı ben ertesı gun bıdaha gıttım ne gelıyosun lan hergun hergun dedı kovdu benı insan bi cay may ısmarlar dımı pis landcı ya ;D bu landcıların arasından bı sen duzgun cıktın walla bugunde cem abının yanına gıttım insan bı çay ısmarlar adam arabasını temızlıyo ayıptır ya ;D

tolgas' Alıntı:
yok abı ben ertesı gun bıdaha gıttım ne gelıyosun lan hergun hergun dedı kovdu benı insan bi cay may ısmarlar dımı pis landcı ya ;D bu landcıların arasından bı sen duzgun cıktın walla bugunde cem abının yanına gıttım insan bı çay ısmarlar adam arabasını temızlıyo ayıptır ya ;D

;D ;D ;D sen gel benım yanıma kardesım. bızde yemek cay hersey var ;D ;D ;D ... ben hergun ugruyom mertın yanına sadece çay söylüyor ;D ;D ;D

aytug abı gel sana japon alalım bırak bı adamları yaramaz bunlar ;D ;D ;D

Ya arkadaşlar, unuttuk gitti. Benim T-Shirt borcum var. Kime yatıracaksam özelden hesap nosunu göndersin.
Ayrıca iğneada gezisinden ortak harcamadan payımıza düşen ilave varsa lütfen bildirin.
Olcayto abi, cumartesi akşamı çay bahçesinde hesabı sen ödemiştin mesela. Başka varsa bildirin lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

SON KONULAR

Geri