Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet evet fon biraz güclensin bakın daha neler alacağız..... sırada balistik füzeler bile var..... desem de inanmayın....en sonunda bizi toptan götürecekler..... ;D şaka bir yana artık gece off-roaduna başladığımız için önlemlerimizi almaya başladık ufak ufak hazırlıklar tamamlanıyor...... bir kere lazım olur onda da hazır olmalıyız.....hatta kimyasal silah bile hazırlıyoruz.... ;D ;D
Bu arada evet,bayanların bu konudaki soğuk kanlılıkları (yabancı gelin hariç ;D ) ve başarılı atışları biz erkeklere daha dikkatli olmamız yönünde önemli bir mesaj ;D
??? ??? benden nolucak ki hayatım ;D ;D ;D
ama kollarımdan korktumda kendimdende korktum
bu hafta kız kıza oturup cay keyfi yapmak daha güzeldi
ama yine gidelimmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D ;D
Bahcelı evı yada ısyerı olan, saldırgan bekçi köpeği değilde oyuncu tatlı bir köpek isteyen tanıdığınız olursa, yaşını doldurmamış 7-8 aylık kısırlaştırılıp aşıları yapılmış kurt kırması kuçimizi verecek yer arıyoruz. Bayandan az kullanılmış arazi görmemiş, çöl aslanı, dağ kaplanı bir yuva bulamazsak sokağa bırakmak zorunda kalıcaz sokakdan alıp tedavi ettik zaten . Evde 2 köpek bir kedi zor oluyor yoksa biz bakardık. Aklınızda olsun arayan olursa böyle bir köpek. Teşekkürler
hımmm... atlamışım... şimdi bu hafta cemle tolga yok... bende geçen hafta özlemle biraz fazlaca kapıştım.. ;D bide bu bahçe olayını bitiremedim hala... ben affımı istesem ne olur? yada ertelesek falan??? :-[ :-[ :-[