Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,868
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

TEAM34 için çalıştık Cem kardeşim.... ::smiley: Mert le gidip buzdolabı aldık kocaman artık temmuz agustosta soğuk soğuk biralarımızı içebileceğiz yada gelsin soğuk kolalarrrrrr..... ;D işlem tamamdır...artık en yakın arkadaşım Mert...... ;D ;D

Etiketler

yavv kürsatçım,
artık tüm marka tartışmalarına karşı şerbetlisin:smiley:
disco ile gönül bağın var,
suzuki yi hala satmadın
toyotayı feysbuktaki nidalarından anladığım kadarıyla mutlulukla aldın:smiley:
kazasız belasız kullanmanı dilerim..:smiley:
team 34'ün bu sayfaya duyarlılığımı kayda almasını diler, başvurum sırasında kolaylık sağlaması umudunu taşırım:smiley:
saygılarımla:smiley:

yüzü güldüğüne göre beğendi kürşat abi arabayı ;D

tolgas' Alıntı:
yüzü güldüğüne göre beğendi kürşat abi arabayı ;D

cok fena tolga cok gorunce anliycaksin ;D

aracin sis farlari bile warn, sis farlarinda uzun kisa modlari var selektor yapabiliyorsun ;D 12800 warn sentetik halatli vinc var, vincin ustunde hava kopresoru butunlesik olarak var
insa turbo lastik seti var ama ben stt taktim
varda var ;D birde hem capon hem 205 beygir ;D
on arka orta fabrikasyon kilit :D

otobanda 130 la geldim araba bu yukseltme bu lastiklerle yolu kapadi gitti binek oto gibi
masallah masallah ya,

sevindim kürşat abi ;D landlar yaramaz dıyodumda inanmıyodun ;D

tolgas' Alıntı:
sevindim kürşat abi ;D landlar yaramaz dıyodumda inanmıyodun ;D

yok onlarda iyi ama bu resmen baska bisi ;D cok agir abi, discolar ve sen vurucu tim bulent abi ile ben agir silahlar olucaz ;D

tolgas' Alıntı:
vurucu degılde hafif vurucu bnmkı ;D

her siniftan vurucu gucumuz var iste ;D gecen gezide diyorlarid ya disco krallari kizdirmayin ikinizide ezer geceriz diye artik sen benin yanimda durda ezsinler ;D

nereye eziyolar abi ezmelerı ıcın ılk once yakalamaları lazım ;D kumdan cıksın onlar önce ;D

vay be bız hafıf pıyade olduk ii mi 2 tonluk arabayla ne dıyeyım oglum bu varya donek lan ıkı dakkada sattı harbı japoncu olmus artık japonca dil egıtımınede gıder ha gorecez arazıde on arka orta kılıtlı 3 adet landla basa cıkabılecekmı cok merak edıyorum bak kıvırmak yok ha ben buraya gırmem vay esasında gecerde sımdı demıycen orada gomerız senı ;D ;D ;D ;D ;D

eğlenceye geeeeeelllllllllllllllllll ;D ortalık kızısacak yine ;D

cemtascioglu' Alıntı:
vay be bız hafıf pıyade olduk ii mi 2 tonluk arabayla ne dıyeyım oglum bu varya donek lan ıkı dakkada sattı harbı japoncu olmus artık japonca dil egıtımınede gıder ha gorecez arazıde on arka orta kılıtlı 3 adet landla basa cıkabılecekmı cok merak edıyorum bak kıvırmak yok ha ben buraya gırmem vay esasında gecerde sımdı demıycen orada gomerız senı ;D ;D ;D ;D ;D

benimki lexus vx80 hem amerikan hem capon ;D

valla heryere girerim farkmaz zaten pasta cila da yapilicak ;D 2800 kilo benim ufaklik ;D

belgradda bu lopez e gidelim hafta sonu ;D

neyse bız kurtulduk artık kımse saldırmaz suzukıcılere ;D olcay abi kafa rahat arkadan ufak ufak gıderız ;D

2000 kg standardı icin demıstım ama su an 2500 vardır tahmınımce gelcı agırlık kotu ıyı degıl aslında bılıyorsun ama senı mutlaka gommemız lazım en yakın zamanda ben bunu der bunu bılerım yerı ve zamanı sec akmı karamı gorerım tum land ve toyota sayfalarına koyarım resımlerı ;D

ceeeeeemmmm... belgradtan ıstranca diyorum... başka bişi demiyorum... kayıtlı rotaya uçuşşş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR