Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,013

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

böle bişeymi yapsam acaba ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Lpw9vITOk6c&feature=player_embedded

hilux ların otomatıgı yok ama ya 2 tane war onlarda cok ucuk paralar ıstıyo düzmü alsam acaba

düz kullanabilirsen al tabi.. ama onunda dezavantajları var biliyosun ;D ;D

son kum operasyonunda görmüştük... ;D

kullanırımda bilmiyorum aldıktan sonra sıkıntı yaşamak ıstemıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=WNkvASxfEWQ&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=m9MfnKoTM6c&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=q0hoPNmY4oU&feature=player_embedded

cemtascioglu' Alıntı:
orhan abı elımızden geldıgını yapıcaz bakarım ama benım daha ısım olmaz o adamla ayrıca tesekkur ederım abı

Teşekküre gerek yok dostum ,yazılarından anladığım kadarıyla bir bezginlik içindesin, lanet olsun moduna girmişsin gibi algıladım. bügün sana bunu yapan haddini bildiremessek yarın hepimize yapar ,tekrar geçmiş olsun.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Orhan Abi,özlettin kendini,göremiyoruz pek :smiley:

Canımsın bende özledim, :D inan haftanın 5 veya 6 günü istanbul dışındayım bırak interneti bazı yerlerde telefon bile çekmiyor :mad:
kürşatı kandırda LR2010 karadeniz turuna katılalım (tam 4500 km) :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Canımsın bende özledim, :D inan haftanın 5 veya 6 günü istanbul dışındayım bırak interneti bazı yerlerde telefon bile çekmiyor :mad:

kürşatı ne konuda kandıracaksınız abi??? land rover konusunda mı??? ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:

Aman abi iş önemli,biz herzaman görüşürüz nasılsa ;)

Abi,Kürşat'ta VX80 var LR 2010 konusunda nasıl kandırıyım allaşkına :p :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:

abi yok o geziye katilicakdim ama LR gezisine dondurduler tekrar vazgectim. LR lar katilsin sadece istedikleri buysa

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aman abi iş önemli,biz herzaman görüşürüz nasılsa ;)

Abi,Kürşat'ta VX80 var LR 2010 konusunda nasıl kandırıyım allaşkına :p :D

Erkan zaten biz dolariz tek arabaya tek araba gezeriz nasilsa bozulmaz etmez 3-5 arabaya gerek yok ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR